ARHIVA B365

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: UNIVERSITATEA CLUJ vs. STEAUA DUMINICĂ, 31 MAI 2015

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: UNIVERSITATEA CLUJ vs. STEAUA DUMINICĂ, 31 MAI 2015

Steaua o întîlneşte pe Universitatea Cluj în finala Cupei României, duminică, de la ora 21:00, iar suporterii „roş-albaştrilor” pot umple Naţional Arena pentru prima dată după scandalul siglei şi a numelui.

Până joi seara, pentru finala Cupei de pe Naţional Arena, se vânduseră 27.000 de bilete. 

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: UNIVERSITATEA CLUJ vs. STEAUA DUMINICĂ, 31 MAI 2015

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la finala Cupei României, dintre F.C. UNIVERSITATEA Cluj şi F.C. STEAUA Bucureşti, care se va disputa duminică, 31 mai a.c., pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, începând cu ora 21.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Accesul suporterilor echipei F.C. UNIVERSITATEA Cluj se va face doar prin intrarea situată pe B-dul Pierre de Coubertin, intrările din B-dul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor echipei F.C. STEAUA Bucureşti.
Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: UNIVERSITATEA CLUJ vs. STEAUA DUMINICĂ, 31 MAI 2015

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: UNIVERSITATEA CLUJ vs. STEAUA DUMINICĂ, 31 MAI 2015

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button