ARHIVA B365

FINALA CUPEI ROMÂNIEI DINAMO Bucureşti – CFR Cluj. Măsuri de ordine publică pe ARENA NAŢIONALĂ

FINALA CUPEI ROMÂNIEI DINAMO Bucureşti – CFR Cluj. Înainte de începerea partidei fanfara Jandarmeriei Române va intona în premieră Imnul Naţional al României şi va interpreta un moment în memoria fotbalistului decedat pe stadionul Dinamo, Patrick Ekeng.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI DINAMO Bucureşti – CFR Cluj. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI DINAMO Bucureşti – CFR Cluj. Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI DINAMO Bucureşti – CFR Cluj. Spectatorilor le este interzis sã staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI DINAMO Bucureşti – CFR Cluj. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button