ARHIVA B365

FINALA CUPEI ROMÂNIEI, 23 MAI: 600 de jandarmi la STEAUA-ASTRA, vineri, în Finala Cupei României

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: STEAUA-ASTRA, 23 MAI 2014.  Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
FINALA CUPEI ROMÂNIEI: STEAUA-ASTRA, 23 MAI 2014.  Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

STEAUA-ASTRA, vineri, 23 mai 2014: 330 de poliţişti la meciul STEAUA-ASTRA. Măsuri de ordine 

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: STEAUA-ASTRA, 23 MAI 2014. Suporterii echipei Astra vor avea acces în stadion doar prin b-dul Pierre de Coubertin, având locuri rezervate în zona Peluzei Nord a stadionului, iar intrările din bd-ul Basarabia şi strada Mr. Coravu sunt rezervate suporterilor echipei Steaua.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: STEAUA-ASTRA, 23 MAI 2014. Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: STEAUA-ASTRA, 23 MAI 2014. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: STEAUA-ASTRA, 23 MAI 2014. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: STEAUA-ASTRA, 23 MAI 2014. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button