Final fericit ❤️ Blue Eyes, cățelușa cu ochi perfecți, pierdută pe la Piața 1 Decembrie, a ajuns cu bine acasă. 10 mii de bucureșteni au distribuit anunțul făcut de femeia care a găsit-o

05 iul. 2024
2074 afișări
Final fericit ❤️ Blue Eyes, cățelușa cu ochi perfecți, pierdută pe la Piața 1 Decembrie, a ajuns cu bine acasă. 10 mii de bucureșteni au distribuit anunțul făcut de femeia care a găsit-o
Cățelușa pierdută ieri în zona ! Decembrie 1918 a ajuns înapoi la familia sa | Sursa foto: Facebook/Căței pierduți București

Uneori, internetul pare că e făcut ca să ne dezbine și nu este zi să nu se iște un scandal sau să apară o dramă care împarte utilizatorii în două tabere. Contraziceri, comentarii răutăcioase, ironii, sarcasm sau chiar cuvinte urâte, toate își găsesc locul pe marele Facebook. Însă când suntem uniți și solidari, lucruri minunate se întâmplă! Iar reîntâlnirea lui Blue Eyes cu familia sa este dovada vie a acestui lucru.

Update! Cățelul și-a găsit stăpana!

Acesta a fost cel mai frumos rând pe care l-au citit astăzi cei peste 10.000 de oameni care au distribuit postarea inițială.

Cățel găsit la „Piața 1 Decembrie 1918”, Sector 3. Se vede că este pierdută, plânge… Multe distribuiri să îi găsim stăpânul, vă rog, scrisese ieri femeia care a găsit animalul rătăcit în zona 1 Decembrie.

Bucureșteanca a luat cățelul acasă, l-a îngrijit și l-a hrănit.

Cățelușa este în siguranță. Este la mine acasă, a anunțat femeia și a publicat această fotografie:

Blue Eyes acasăFemeia care a găsit cățelul l-a luat acasă și l-a îngrijit | Sursa foto: Facebook/Câini pierduți București

Apoi a postat anunțul în grupul de Facebook/Câini pierduți – București și a împânzit zona cu afișe. Iar eforturile ei și ale celor peste 10.000 de persoane care au distribuit postarea în lung și-n lat au dat roade.

Dacă nu se lasă cu harță, stăm degeaba pe Facebook

Dar dincolo de bucuria că Blue Eyes a ajuns cu bine acasă, pe internet a ieșit scandal. În comentarii, zeci de oameni nu-și mai dădeau rând să-l ia acasă, fără să aștepte măcar câteva zile, pentru a vedea dacă nu cumva se poate lua legătura cu stăpânii lui.

  • Doamne! Câți vă înghesuiți să o luați doar pentru că este îngrijită și are ochii albaștri… Dar un amărât „comun” nu ați lua….
  • Dintre toți doritorii care ați comentat și care vă doriți așa de mult un cățel, ați da o șansă și altui amărât?
  • Cum să-l dea cuiva, cu un asemenea cont?
  • Tu femeie, nu ai înțeles ca nu vrea să ți-l dea? Nu mai insista atât, se vede clar că insistența ta de a lua fix acest câine e pentru alt scop. Vorba altora, dacă voiai așa mult un câine mergeai la adăpost și salvai unul, sunt doar câteva dintre comenatriile care au curs la postare.

Dar, cum se spune, și reclama negativă e tot reclamă! Numărul mare de comentarii, fie ele și răutăcioase, distribuiri și interacțiuni, a ținut postarea sus. Astfel a ajuns la foarte multă lume, iar Blue Eyes dă din nou din codiță alături de familia sa.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies