BAZAR

RATB despre filmele porno din staţia Piaţa Romană: ecranele LCD nu sunt ale Regiei

Duminică seara, în jurul orei 22:00, cei care au trecut au fost martori la scene de sex hardcore care rulau pe ecranul LCD din staţia Piaţa Romană, potrivit click.ro. Se pare că cineva cu ceva cunoştinţe IT a reuşit să hack-uiască sistemul şi a rulat imagini dintr-un film pentru adulţi spre oripilarea unora şi amuzamentul altora.

În replică, într-un comunicat remis B365.ro, RATB subliniaza ca monitoarele din punctele de informare din staţiile RATB nu sunt în proprietatea Regiei, ele fiind administrate de o companie privată. ” Activitatea de amenajare şi administrare a staţiilor din reţeaua de transport public este asigurată, conform O.U.G. 109/2005, de către administraţia publică locală. În staţiile de transport public, RATB administrează numai indicatoarele inscripţionate cu denumirea staţiei şi liniilor aferente”, subliniază regia.

Nu este primul incident de acest fel în Capitală. Acum două luni, un infochioşc al primăriei Sector 6, aflat într-un hypermarket din Capitală, a rulat pe ecranul LCD filme pentru adulti la o oră de vârf.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button