BAZAR

Filme de Oscar, în Parc, sub cerul liber. Gratuit!

Săptămâna a treia debutează cu proiecția filmului „Poziția copilului”, propunerea României la premiile Oscar în acest an.
Iată, mai jos, programul celei de-a treia săptămâni, 6-11 august:
1. Poziția copilului – marți, 6 august, ora 21:30 – cel mai de succes film românesc de anul acesta, în regia lui Călin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Berlinale 2013.
2. Născut a doua oară (Twice Born) – miercuri, 7 august, ora 21:30 – în regia lui Sergio Castellitto, prezentat în avanpremieră în România, filmul a fost selecţionat la Toronto și este o frumoasă poveste de dragoste ce îi are ca protagoniști pe Penelope Cruz și pe Emile Hirsch (Into the Wild).
3. Iubire (Amour) – joi, 8 august, ora 21,30 – Filmul lui Michael Haneke, câştigător al Oscarului pentru cel mai bun film străin şi al marelui premiu de la Cannes de anul trecut, spune povestea sensibilă de dragoste la vârsta a treia.
4. Vânătoarea (The Hunt) – vineri, 9 august, ora 21:30 – Câștigătorul Oscarului European pentru Cel mai bun scenariu este filmul care i-a adus lui Mads Mikkelsen un premiu la Cannes pentru Cel mai bun actor.
5. Superstar – sâmbătă, 10 august, ora 21:30 – Prezentat de asemenea în avanpremieră în România, filmul a făcut parte din competiția Festivalului Internațional de Film de la Veneția și spune povestea unui bărbat obișnuit, care descoperă într-o zi că a devenit extrem de faimos.
6. În Casă (Dans la maison) – duminică, 11 august, ora 21:30 – Nominalizat la Cesar și Goya, premiat la Toronto și San Sebastian, filmul lui Francois Ozon este povestea adevărată a unui băiat de 16 ani, ce pătrunde în casa unui coleg de școală despre care începe să scrie eseuri pentru ora de literatură. Intervenţiile băiatului vor declanşa o serie de întâmplări scăpate de sub control.
Intrarea la proiecțiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuită.

Sponsori:
Apa Nova, Lenor, Romtelecom, Walmark
Parteneri: Primăria Municipiului București, Profesional RMG, Noumax


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button