BAZAR

Filme de Oscar 2013 la cinema în aer liber, în București

În prima Săptămână, Caravana metropolis a înregistrat peste 6500 de spectatori în Parcul Tineretului.
Iată, mai jos, programul celei de-a doua săptămâni, 30 iulie – 4 august:

1. Iubire (Amour) – marți, 30 iulie, ora 21,30 – Filmul lui Michael Haneke, câştigător al Oscarului pentru cel mai bun film străin şi al marelui premiu de la Cannes de anul trecut, spune povestea sensibilă de dragoste la vârsta a treia.

2. În Casă (Dans la maison) – miercuri, 31 iulie, ora 21:30 – Nominalizat la Cesar și Goya, premiat la Toronto și San Sebastian, filmul lui Francois Ozon este povestea adevărată a unui băiat de 16 ani, ce pătrunde în casa unui coleg de școală despre care începe să scrie eseuri pentru ora de literatură. Intervenţiile băiatului vor declanşa o serie de întâmplări scăpate de sub control.

3. Superstar – joi, 1 august, ora 21:30 – Prezentat de asemenea în avanpremieră în România, filmul a făcut parte din competiția Festivalului Internațional de Film de la Veneția și spune povestea unui bărbat obișnuit, care descoperă într-o zi că a devenit extrem de faimos.

4. Născut a doua oară (Twice Born) – vineri, 2 august, ora 21:30 – în regia lui Sergio Castellitto, prezentat în avanpremieră în România, filmul a fost selecţionat la Toronto și este o frumoasă poveste de dragoste ce îi are ca protagoniști pe Penelope Cruz și pe Emile Hirsch (Into the Wild).

5. Vânătoarea (The Hunt) – sâmbătă, 3 august, ora 21:30 – Câștigătorul Oscarului European pentru Cel mai bun scenariu este filmul care i-a adus lui Mads Mikkelsen un premiu la Cannes pentru Cel mai bun actor.

6.  O afacere regală (A Royal Affair) – duminică, 4 august, ora 21:30 – Nominalizat la Oscar şi Globul de Aur, premiat cu Oscarul European şi cu Premiul Cesar, filmul lui Nikolaj Arcel este povestea adevărată a unui om obişnuit care câştigă inima reginei şi porneşte o revoluţie.
Intrarea la proiecțiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuită.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button