Filme de animatie si artisti noi la cea mai mare petrecere de Halloween din Romania

de:
16 oct. 2012
0 Afișari
Filme de animatie si artisti noi la cea mai mare petrecere de Halloween din Romania

Patru artisti noi se alatura line-up-lui deja existent:

Coki |UK | Dubstep 

Coki este un nume obligatoriu din playlistul oricarui fan dubstep. Parte a prestigiosului colectiv Digital Mystikz (alaturi de Mala, Loefah si Sgt. Pokes), Coki este renumit pentru modul in care aranjeaza liniile de bass, dovada fiind piese precum Night (alaturi de Benga), Spongebob (printre primele “dubstep anthems”), Goblin sau Anti War Dub (piesa aparuta in filmul “Children of Men”).

 http://www.youtube.com/watch?v=q7_RV3PFNaI

MC Strategy | UK | Drum and Bass, Dubstep

 Un important membru al scenei Hip Hop din Anglia, facand parte din grupul Broke’n’£nglish, Strategy a performat alaturi de cele mai cunoscute nume – Wu-Tang Clan, Snoop Dogg, Busta Rhymes şi mulţi alţii. Abilitatea lui de a crea rime noi, pe loc, e recunoscuta de catre toţi freestyle-ii din lume, Strategy fiind considerat unul din cei mai buni rapperi pe care Marea Britanie i-a oferit lumii.

 In ultimii ani, a evoluat şi s-a adaptat la noile cerinţe si tendinţe ale scenei muzicale din UK iar in scurt timp a ajuns unul dintre cei mai prezenţi MC din Fabric (Londra), nelipsind din line-up-ul celor mai importante evenimente din sfera Drum & Bass – Hospitality, Outlook, Warehouse Project, etc.

 Colaborarea care i-a cimentat poziţia de unul din cei mai buni MC din UK a fost cu vechiul prieten Dub Phizix, piesa “Marka” devenind rapid una din cele mai bine vandute melodii Drum & Bass din ultimii ani. Din acest moment, colaborarile cu nume grele ale scenei muzicii electronice nu au incetat, devenind rapid un adevarat mentor pentru tinerii MC din Marea Britanie.

 Mc Strategy va canta pe 27 octombrie alaturi de Rockwell.

www.facebook.com/MCStrategy?fref=ts

Chimie | Ro | Hip Hop

 Chimie a aparut in fata noastra ca membru al celei mai influente trupe de Hip Hop din ultimii ani – Specii. Dupa un sir lung de concerte, Sold-Out, alaturi de trupa a venit momentul pentru Chimie de a se reprezenta ca artist solo. In 2012 a lansat primul album solo, “Mambo Siria”, lansarea fiind salutata prin prezenta mai multor colegi de breasla – Bean – Subcarpati, Afo, Flou Rege, Dragonu’, etc.

 Chimie va concerta pe 27 octombrie alaturi de trupa Shadowbox.

 Freqax | RO | Drum and Bass

Freqax este proiectul nascut in 2008 prin combinaţia dintre Adrenalina (C9H13NO3) şi Adrian “Weirdo”, intrand in vizorul publicului autohton cat şi internaţional cu seturi explozive şi producţii exceptionale, acestea fiind lansate la cele mai importante label-uri de profil din Europa, primul single lansat pe vinil fiind la Prspct Recordings in iulie 2009.

 In 2012, Adrenalina decide sa se retraga din proiect, numele Freqax fiind purtat mai departe de catre Weirdo, cu seturi la fel de bune şi piese din ce in ce mai bune.

 www.freqax.com

www.soundcloud.com/freqax

 Noaptea de Halloween incepe cu un calup de 14 filme de animatie si fictiune ce insumeaza o ora si jumatate de proiectie. Filmele vor putea fi vizioante in foaierul Salii Polivalente incepind cu orele 20.15, pentru ca de la orele 22.00 Sala Polivalenta sa isi deschida portile salii mari pentru cea mai mare petrecere de Halloween.

 Proiectia de filme este realizata cu sprijinul Kinofest.

 Just dare, make a wish!

 Biletele sunt disponibile pewww.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti si la Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti, cat si pewww.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta din tara si in magazinul Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr. 12, Bucuresti).

 Pretul biletelor in avans este de 30 RON, la intrare, in seara evenimentului, pretul unui bilet achizitionat fiind 45 RON.

 Lista oficiilor Postale semnalizate Bilete.ro

 

 

 

Cookies