Film polițist în București: S-au tras focuri de armă în Sectorul 5. Polițiștii au urmărit un șofer drogat, care nu avea permis

17 apr. 2022
9326 Afișari
Film polițist în București: S-au tras focuri de armă în Sectorul 5. Polițiștii au urmărit un șofer drogat, care nu avea permis
Film polițist în București: S-au tras focuri de armă în Sectorul 5. Polițiștii au urmărit un șofer drogat, care nu avea permis. Sursa foto: Facebook/ DGPMB

Sâmbătă noapte spre duminică, în Sectorul 5 din Capitală s-au tras 15 focuri de armă. Polițiștii au urmărit în trafic un șofer de 21 de ani care era drogat și nu avea permis. Cum s-a terminat cursa demnă de scenariul unui film.

Film polițist în București: S-au tras focuri de armă în Sectorul 5

Un polițist din cadrul Secției 19 de Poliție din Sectorul 5 al Capitalei s-a văzut nevoit să tragă 15 focuri de armă: cinci în plan vertical și zece în direcția cauciucurilor, pentru a opri o mașină a cărui șofer a refuzat să oprească la semnalul omului legii,potrivit informațiilor obținute pe surse de G4Media și confirmate ulterior de Poliția Română.

Mai multe echipaje de poliție au pornit pe urmele șoferului teribilist și în cele din urmă, a fost oprit de oamenii legii în localitatea Măgurele din Ilfov.

În interiorul autovehiculului se aflau 4 tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani.

Polițiștii au urmărit un șofer drogat, care nu avea permis

Polițiștii au aflat rapid care a fost motivul pentru care tânărul care se afla la volan a refuzat să oprească la primele semnale, după ce băieții au fost testați în vederea măsurării nivelului de alcool și de droguri din organism.

Astfel, șoferul a ieșit pozitiv la rezultatul în ceea ce privește consumul de droguri. Bonus: după mai multe verificări, polițiștii au aflat că acesta avea suspendat și „exercitarea dreptului de a conduce”.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Cum s-a ajuns în situația în care șoferul să înceapă goana la volan pe străzile Capitalei, drogat și fără permis? Toată aventura a început după ce oamenii legii i-au surprins pe tineri la furat de biciclete.

După ce mașina a fost oprită în Măgurele, tinerii au fost încătușați și conduși la sediul Poliției.

Cookies