BAZAR

Film horror, lider de box office în SUA, filmat în Capitală VIDEO

Filmul a încasat 34,5 milioane de dolari în primul weekend de lansare, un record pentru o producţie care deschide anul în cinematografe, scrie Film Reporter, citată de Realitatea.NET Succesul în săli este invers proporţional cu reacţia în rândul criticii: filmul are numai cronici proaste (7% pe Rottentomatoes.com). Presa americană pariază că entuziasmul spectatorilor se va domoli imediat ce se răspândeşte vorba că filmul este slab, mai scrie Film Reporter.

Încasările depăşesc deja cu mult costurile: filmul a fost cumpărat de Paramount Insurge (o divizie nouă a companiei americane, menită să detecteze pe piaţă filmele cu potenţialul lui Paranormal Activity) de la realizatori cu doar 1 milion de dolari.

Unele secvenţe au fost filmate în Italia şi în Statele Unite, însă „grosul” a fost realizat la Bucureşti, în Centrul Vechi, la Ateneul Român şi pe Calea Victoriei, care au devenit colţuri ale Romei sau ale New York-ului. Actorul român Ionuţ Grama deţine unul dintre cele patru roluri centrale, alături de alţi trei actori – Fernanda Andrade, Simon Quarterman şi Evan Helmuth. Ionuţ Grama (28 de ani) a avut roluri secundare în Călătoria lui Gruber sau The Whistleblower. Marius Florian, Nicolae Stoica şi Ciprian Dumitraşcu, cascadori profesionişti, au executat câteva dintre scenele dificile.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button