Film horror, lider de box office în SUA, filmat în Capitală VIDEO

de:
09 ian. 2012
0 Afișari
Film horror, lider de box office în SUA, filmat în Capitală VIDEO

Filmul a încasat 34,5 milioane de dolari în primul weekend de lansare, un record pentru o producţie care deschide anul în cinematografe, scrie Film Reporter, citată de Realitatea.NET Succesul în săli este invers proporţional cu reacţia în rândul criticii: filmul are numai cronici proaste (7% pe Rottentomatoes.com). Presa americană pariază că entuziasmul spectatorilor se va domoli imediat ce se răspândeşte vorba că filmul este slab, mai scrie Film Reporter.

Încasările depăşesc deja cu mult costurile: filmul a fost cumpărat de Paramount Insurge (o divizie nouă a companiei americane, menită să detecteze pe piaţă filmele cu potenţialul lui Paranormal Activity) de la realizatori cu doar 1 milion de dolari.

Unele secvenţe au fost filmate în Italia şi în Statele Unite, însă „grosul” a fost realizat la Bucureşti, în Centrul Vechi, la Ateneul Român şi pe Calea Victoriei, care au devenit colţuri ale Romei sau ale New York-ului. Actorul român Ionuţ Grama deţine unul dintre cele patru roluri centrale, alături de alţi trei actori – Fernanda Andrade, Simon Quarterman şi Evan Helmuth. Ionuţ Grama (28 de ani) a avut roluri secundare în Călătoria lui Gruber sau The Whistleblower. Marius Florian, Nicolae Stoica şi Ciprian Dumitraşcu, cascadori profesionişti, au executat câteva dintre scenele dificile.

Cookies