Filarmonica George Enescu suspendă concertele cu public din 9 – 10 martie 2021

08 mart. 2021
12 Afișari
Filarmonica George Enescu suspendă concertele cu public din 9 - 10 martie 2021

Din cauza ratei de incidență din București peste trei la mia de locuitori, Filarmonica „George Enescu” suspendă concertele cu public din 9 - 10 martie 2021.

În condițiile în care în București numărul cazurilor de infectare cu SARS CoV2 a crescut foarte mult în ultima perioadă și tendința este în continuare de creștere se impune respectarea tuturor măsurilor necesare comunicate de Direcția de Sănătate Publică pentru diminuarea riscului de infectare.

Filarmonica George Enescu suspendă concertele cu public din 9 – 10 martie 2021

Filarmonica „George Enescu” anunță anularea concertelor cu public din 9 – 10 martie 2021. Programul dirijat de Cristian Măcelaru, avându-l ca solist pe Daniel Ciobanu, va fi transmis în direct, marți, 9 martie 2021, de postul Radio România Muzical, înregistrat şi transmis în data de 12 martie 2021 pe site-ul și pe canalul de YouTube ale instituției, fiind preluat și de pagina de Facebook și difuzat ulterior de Televiziunea Trinitas.

Biletele vor fi returnate, începând de miercuri, 10 martie 2021, la casa de bilete a instituției sau direct în contul de unde au fost plătite. Pentru spectatorii care au plătit bilete online, banii vor fi returnați automat în aproximativ 8 zile, în contul bancar din care au fost virați.

Rămâneți alături de Filarmonica „George Enescu” pe canalele:

Siteul Filarmonicii „George Enescu“
Pagina YouTube a Filarmoncii „George Enescu“
Pagina de Facebook a Filarmonicii „George Enescu“

Cookies