Fiica şi ginerele Cameliei Şucu au investit 700.000 euro într-un loc de joacă din mallul Băneasa

de:
18 sept. 2014
21 Afișari
Fiica şi ginerele Cameliei Şucu au investit 700.000 euro într-un loc de joacă din mallul Băneasa

Kiddo Play Academy, care va fi deschis înce­pând de sâmbătă, a necesitat o in­ves­tiţie de 700.000 de euro. Cei doi antre­pre­nori au angajat deja 15 oameni, informează zf.ro.

„Acest concept se nu­meşte «edu­ca­tional entertainment». Toate activi­tă­ţile care se desfăşoară într-un astfel de loc sunt gândite astfel încât copiii să înveţe prin joacă. Din momentul în care ne-a venit ideea, un an nu am făcut altceva decât cer­ce­tare – cred că am văzut peste 50 de locaţii de pe aproape toate continentele”, a declarat Vlad Alexandru, care este absolvent al Facultăţii de Comerţ şi Servicii din cadrul ASE şi al unui master în International Business Communication.

Cei doi tineri au început să lucreze la amenajarea spaţiului de 1.100 de metri pătraţi al Kiddo Play Academy încă din luna februarie a acestui an, iar primele echi­pa­mente pentru locul de joacă au început să sosească mai târziu în condiţiile în care acestea au fost personalizate.

Spaţiul de joacă este împărţit în mai multe zone pre­cum cea dedicată com­petiţiei, aventurii, una dedicată construcţiei şi imaginaţiei şi o zonă dedicată artei şi creativităţii. De asemenea, spaţiul dispune şi de un bar şi o zonă pentru părinţi, dar şi de un spaţiu de organizări petreceri pentru cei mici.

„Ne-am gândit că majoritatea părinţilor au un program foarte încărcat. Atunci când au timp liber, doresc să îl petreacă alături de co­pilul lor, într-un loc unde se pot juca îm­preună. Kiddo Play Academy le dă această posibilitate. Dar există şi varianta de a lăsa copilul în grija noastră şi de a folosi timpul pentru cumpărături sau alte activităţi”, mai spune Vlad Alexandru.

De exemplu, preţul unui bilet de intrare pentru o zi de joacă costă 24 de lei în timpul săp­tămânii pentru un copil cu vârsta cu­prinsă între 1 şi 3 ani şi 34 de lei în weekend, doi adulţi care acompaniază copilul având in­trarea gratuită. Pentru un copil cu vârsta între 3 şi 13 ani, intrarea costă 48 de lei/zi în tim­pul săptămânii şi 68 de lei/ zi în weekend.

Cristina şi Vlad, care au părinţi an­tre­pre­nori, spun că în locul de joacă pot primi 150 de copii în acelaşi timp.

Vlad Alexandru este fiul Mirelei Penciu, una dintre primele antreprenoare care a deschis un magazin de haine pe Calea Victoriei după Revoluţie, iar Cristina Alexandru-Şucu este fiica lui Dan Şucu şi a Cameliei Şucu, unii dintre cei mai importanţi antreprenori din industria mobilei.

Cookies