Fiica parlamentarului Varujan Vosganian, Armine Vosganian, a debutat în film

de:
17 aug. 2013
6 Afișari
Fiica parlamentarului Varujan Vosganian, Armine Vosganian, a debutat în film

Fiica senatorului Varujan Vosganian este studentă la UNATC, urmind in paralel secțiile de actorie și regie. Filmul prezentat in festival a fost realizat la UNATC, alături de colegi și profesori, în anul al doilea, și prezintă interacțiunile aparent controversate dintre două tinere.

Ideea pentru film a apărut cu ocazia unui exercițiu din anul I, în care Armine trebuia să creeze o poveste pornind de la trei fotografii: în prima erau două fete, una mai înaltă și una mai scundă, în a doua, un grup de băieți agresivi, care priveau în batjocură spre cameră și, în ultima, un balon care zbura pe o plajă. Rezultatul final, șlefuit, prezintă două fete, aparent într-o relație intimă. Cele două sunt, de fapt surori; cea mare are grijă de mezină, care suferă de retard psihic. Filmările au durat șase zile, în total, și au avut loc într-o sală de coregrafie, de la UNATC, scrie evz.ro.

Personajele sunt colegii Arminei și profesoara lor de expresivitate corporală, care a coordonat coregrafia principală. Acțiunea este una coregrafică, în cea mai mare parte, pentru că Armine și-a dorit să implice în proiect pe cât mai mulți dintre colegi. Deși are mai multe filme în portofoliu, „La mulți ani !” este primul film proiectat pe un ecran de cinema al Arminei. Scurtmetrajul se luptă cu alte 38 de filme in competitia festivalului Anonimul. Câștigătorii celei de-a zecea ediții a Festivalului de film independent Anonimul de la Sfântu Gheorghe, din Delta Dunării, sunt sabiliti prin votul publicului si vor fi anunțați sâmbătă seara.

Cookies