BAZAR

Fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu vrea să fie recunoscută

„Soţia supravieţuitoare a tatălui meu din acte a spus că a ştiut din prima zi, când au avut discuţii pe tema asta, că tatăl meu real nu este Nicolae Bîrlea, ci Adrian Păunescu”, a declarat femeia pentru Realitatea.net.

Acelaşi lucru l-au susţinut şi surorile din partea mamei, dar şi unchiul ei. Cel din urmă, audiat în dosarul ce s-a aflat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti, a explicat că, în perioada respectivă, chiar şi după naşterea Andreei, Rodica Bîrlea, cumnata sa, a fost despărţită de soţul său şi a avut o relaţie cu poetul. Acesta a mai explicat şi că fata a fost recunoscută de Nicolae Bîrlea doar pentru că mama ei dorea să îşi salveze căsnicia.

„Surorile mele de mamă mi-au acordat sprijin şi una din ele a şi dat o declaraţie în faţa judecătorului şi a spus că în 1982 a participat efectiv la analizele care s-au făcut de către IML, la solicitarea tatălui meu adevărat, Adrian Păunescu, şi că analizele au arătat, aşa le-a spus tatăl meu din acte, că tatăl meu adevărat este Adrian Păunescu”, a adăugat Andreea Bîrlea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button