Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, văduvă la patru luni după căsătorie. Lidia Vadim Tudor nu a vrut să recunoască nunta

16 nov. 2021
58066 Afișari
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, văduvă la patru luni după căsătorie. Lidia Vadim Tudor nu a vrut să recunoască nunta
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, văduvă la patru luni după căsătorie. Lidia Vadim Tudor nu a vrut să recunoască nunta

Fiica omului politic Corneliu Vadim Tudor a rămas văduvă la doar patru luni după căsătoria cu un scriitor care activa la revista România Mare. Mai mult, atunci când a fost întrebată de jurnaliști cu privire la acest subiect, Lidia Vadim Tudor nu a vrut să recunoască nunta decât în momentul în care a aflat că actele de căsătorie sunt publice pe site-ul Primăriei Sectorului 1.

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fostului om politic Corneliu Vadim Tudor, trece printr-o perioadă delicată, asta după ce bărbatul cu care se căsătorise la final de iunie a murit de COVID-19 în luna octombrie a acestui an. Totuși, întreaga poveste este extrem de întortochiată, asta după ce, în momentul în care a fost întrebată de situație, nici măcar nu a recunoscut că era căsătorită cu persoana care a murit.

Lidia Vadim Tudor, văduvă la 30 de ani

Lidia Vadim Tudor ar trebui să fie în doliu, asta după ce soțul ei cu 20 de ani mai în vârstă a murit de coronavirus în octombrie, însă tânăra de 30 de ani, care acum o lună spunea că va continua cariera politică a tatălui său, nu a vrut să recunoască faptul că a fost căsătorită, chiar dacă există un certificat de căsătorie disponibil online pe site-ul Primăriei Sectorului 1.

Bărbatul cu care se măritase în data de 29 iunie, anul acesta, jurnalistul și scriitorul Tano Dan Alexandru, de la revista România Mare, a murit în 16 octombrie, scrie cancan.ro. Totuși, se pare că familia nu a dorit să facă nimic public, iar la înmormântare ar fi participat doar rudele și foarte puțini prieteni.

Tano Dan Alexandru avea 51 de ani și era unul dintre vechii colaboratori ai publicației înființate de Corneliu Vadim Tudor, România Mare. De asemenea, era și scriitor.

Lidia Vadim Tudor, despre decesul soțului ei: ”Nu am nicio treabă”

Totuși, într-o discuție cu jurnaliștii Fanatik.ro, Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, nu părut afectată de cele întâmplate. Mai mult a negat că ar fi fost căsătorită cu acesta, chiar dacă există documente care să ateste acest lucru. Ulterior, ea a invocat detalii privind viața sa privată și nu a oferit prea multe detalii.

Datele de mai sus arată că Lidia Vadim Tudor, și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021, anunțul cu privire la mariajul lor fiind, făcut, așa cum este legal, pe data de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.

Reacția tinerei după întrebările jurnaliștilor

La doar trei luni și șase zile de la căsătorie, pe 16 octombrie 2021, decesului său a fost anunțat chiar în publicația România Mare, revistă deținută de Lidia, fiica lui Vadim Tudor. Se pare că bărbatul colabora la această publicație.

”Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, n. red.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru!”, a spus aceasta, în prima conversație telefonică cu Fanatik, fără să recunoască.

Ulterior, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, și-a modificat discursul, dar a transmis că nu vrea ca viața sa privată să fie de interes pentru public. Mai mult, spune că nu este văduva bărbatului de 51 de ani care îi era angajat la revistă.

”Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!”, a mai spus Lidia pentru Fanatik.ro.

Cookies