ȘTIRI

Fiica lui Cornel Palade, bătută până la leșin de un șofer RATB

Tânăra ar fi leşinat din cauza loviturilor, dar nimeni nu a ajutat-o, conform declarațiilor sale la un post de televiziune. Scandalul se pare că a pornit după ce fata l-a claxonat pe şofer. La primul semafor, acesta a oprit și a început să o lovească.

„Dădea cu pumnii, cu picioarele, a început să scuipe, să mă înjure, să mă ameninţe cu moartea. Eu mergeam pe DN, iar el a făcut dreapta, fără semnalizare, fără avertizare. S-a dat jos din maşină. Nici nu ştiu de unde au aterizat două palme. Din investigaţiile mai amănunţite s-a aflat că am lichid în burtă. Eu nici măcar nu ştiu ce înseamnă asta. Era o maşină plină de băieţi în dreapta mea, unul nu a mişcat un deget”, a declarat Andrada Palade, de pe patul de spital.

„Omul a avut tupeu, i-a dat două palme, a lovit-o, fata a pierdut cunoştinţa. Ce e curios e că numai două femei au sărit din maşină (n.r – autobuz), nu să îl oprească pe ăla, ci să o împingă pe fiică-mea. I-au zis: „pleacă, dragă, de aici, nu vezi că ăsta e nebun?””, a povestit Cornel Palade.

Fata apucase însă să-i facă o fotografie și s-a dus cu ea direct la poliţie.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc duminică seară, la ora 22.30, în Sectorul 1, la intersecţia DN 1 cu Bd. Aerogării. Din plângerea făcută la poliţie rezultă că tânăra a fost lovită peste faţă de şoferul autobuzului  de pe linia expres care să retrăgea la autobază.

Poliţia Capitalei l-a identificat pe şofer, care este audiat acum de oamenii legii.

„Conducerea Regiei a demarat o anchetă de cercetare disciplinară, în conformitate cu legislaţia în vigoare şi, în funcţie de rezultatele acestei anchete, se vor lua măsurile ce se impun, prevăzute de Regulamentul Intern RATB”, a precizat, pentru B365.ro, directorul general al RATB, Adrian Mihai Câmpurean, ca urmare a incidentului produs pe 12 mai, în care a fost implicat un conducător de autobuz RATB şi fiica actorului Cornel Palade.

Şeful RATB a mai spus că, din câte ştie, şoferul implicat în incident ar fi unul dintre cei mai buni conducători auto ai Regiei. „În acest caz se va face o analiză disciplinară şi se vor lua măsurile care se impun conform Contractului Colectiv de Muncă. Îi vom lua dosarul, să vedem ce abateri mai are înregistrate, pentru că sunt importante în analiza pe care o vom face. În funcţie de gravitatea situaţiei se poate ajunge până la desfacerea contractului de muncă. Am cerut acum înregistrările de pe camerele video amplasate pe autobuz, dacă există. Era o cursă expres care face legătura cu aeroportul Otopeni. Dacă se va dovedi că şoferul a coborât din autobuz e grav. În general, astfel de incidente ne sunt transmise imediat prin dispecerat. Este ciudat că nici evenimentul de duminică seară nu mi-a fost comunicat. Am aflat din presă despre acest incident. Probabil că şoferul n-a informat dispeceratul „, a declarat Adrian Mihai Câmpurean, pentru B365.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button