Fifty Shades of Grey, varianta de București. O avocată a fost jefuită în timpul unui joc amoros de un bărbat cunoscut pe internet

21 mart. 2024
1202 Afișari
Fifty Shades of Grey, varianta de București. O avocată a fost jefuită în timpul unui joc amoros de un bărbat cunoscut pe internet
Fifty Shades of Grey, varianta de București. O avocată a fost jefuită în timpul unui joc amoros de un bărbat cunoscut pe internet | Foto simbol: Unsplash

O avocată din București a fost sedusă și jefuită de un bărbat pe care l-a cunoscut în mediul online. Acesta a fost invitat la ea în apartament, a legat-o la ochi în timpul unui joc amoros și, profitând de neatenția ei, a plecat cu bani, bijuterii și cardurile femeii. Polițiștii au făcut percheziții în casa individului.

Avocată din București, jefuită în timpul unui joc amoros

Cei doi s-au cunoscut în decembrie 2023 prin intermediul unei aplicații online, iar pe data de 13 ianuarie, bărbatul a ajuns în apartamentului avocatei. În timpul unui joc amoros, femeia, fiind legată la ochi și la mâini cu eșarfe, individul i-a furat telefonul mobil, bijuteriile, o sumă de bani și trei carduri bancare, scrie Antena3.ro.

Poliția Capitalei a transmis următoarele:

La data de 20 martie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, prejudiciul fiind de aproximativ 5.000 de lei.

Cercetările au fost declanșate la data de 13 ianuarie 2024, când Secția 11 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o tânără, în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 20.00, un bărbat pe care l-ar fi cunoscut în luna decembrie 2023, prin intermediul unei aplicații online, i-ar fi sustras mai multe bunuri, din locuința situată în Sectorul 3.

Astfel, din investigațiile desfășurate, s-a stabilit că tânăra s-ar fi întâlnit cu bărbatul în cauză la adresa ei de domiciliu. La data menționată, în timp ce se afla în locuința victimei, profitând de neatenția ei, bărbatul i-ar fi sustras mai multe bijuterii, telefonul mobil, portofelul ce conținea bani, actele de identitate și carduri bancare.

Totodată, la scurt timp după comiterea faptei, în jurul orei 20.30, de pe un card bancar sustras de bărbat, ar fi fost efectuate mai multe tranzacții, fără consimțământul acesteia.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un bărbat de 32 de ani, fiind bănuit de comiterea faptelor. Pe data de 20 martie s-au efectuat percheziții în casa individului, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care și cardurile bancare pe care bănuitul le-ar fi sustras.

De asemenea, a fost identificat și telefonul mobil, pe care bărbatul l-ar fi valorificat la amanet. Telefonul a fost recuperat de polițiști.

Bărbatul a fost dus la audieri și, ulterior, reținut pentru 24 de ore. Față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 11 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies