Fetița din Ucraina care a cântat „Let it Go” într-un buncăr a urcat pe scenă să cânte imnul Ucrainei în fața a mii de oameni

22 mart. 2022
458 Afișari
Fetița din Ucraina care a cântat „Let it Go” într-un buncăr a urcat pe scenă să cânte imnul Ucrainei în fața a mii de oameni
Fetița din Ucraina care a cântat „Let it Go” într-un buncăr a urcat pe scenă să cânte imnul Ucrainei în fața a mii de oameni. Sursa foto: Captură YouTube/ The Independent

I se citește seninătatea pe chip și în voce. După ce a cântat celebrul cântec „Let it Go” într-un buncăr, o fetiță din Ucraina s-a urcat pe scenă în Polonia și a cântat imnul național ucrainean în fața a mii de oameni.

Fetița din Ucraina care a cântat „Let it Go” într-un buncăr

În vârstă de 7 ani, Amellia Anisovych a cântat melodia celebră din filmul animat „Frozen” în timp ce se ascundea de atacuri, într-un buncăr din Kiev. Toți oamenii care se aflau în adăpost au ascultat „Let it Go” cu mare atenție, iar la final micuța a fost aplaudată și felicitată pentru acest moment.

În timpul concertului improvizat din buncăr, se poate vedea că Amellia este emoționată, dar la final este extrem de fericită.

Videoclipul a ajuns viral, a impresionat audiența și a strâns milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

Amellia a urcat pe scenă să cânte imnul Ucrainei în fața a mii de oameni

După ce a cântat „Let it Go” într-un buncăr din Ucraina, fetița a cântat imnul țării ei pe o scenă din Polonia, în a fața a mii de oameni. În prezent, cea mică este refugiată în Polonia.

Duminică seara, Amellia Anisovych, în vârstă de 7 ani, a cântat imnul național al Ucrainei la un concert caritabil în Polonia. În urma evenimentului, a fost strânsă suma de peste 380.000 de dolari, potrivit ABC News.

Fetița a apărut în fața publicului îmbrăcată cu o rochie tradițională ucraineană, cu părul împletit și a cântat imnul Ucrainei la concertul „Împreună pentru Ucraina” din Lodz, Polonia.

Cea mică este refugiată în Polonia, alături de bunica și fratele ei. Potrivit sursei citate, părinții Amelliei au rămas la Kiev – capitala Ucrainei.

Cookies