Fetiţă de trei ani, rănită la grădiniţă în Capitală

Fetiţă de trei ani, rănită la grădiniţă în Capitală

UPDATE: ISMB a declansat o ancheta, luni, in acest caz.

Bucureşteanul a povestit, pentru MEDIAFAX, că vineri, în jurul orei 15.00, soţia sa s-a dus să ia copilul de la Grădiniţa „Scufiţa Roşie”. Acolo, aceasta a observat că fetiţa avea o tăietură la mandibulă, în zona căreia se coagulase sânge.

„În acel moment, soţia mea s-a adresat educatoarei, care s-a scuzat şi a spus că nu ştie nimic, pentru că ea era în tura de după-amiază. Atunci, soţia mea şi educatoarea s-au dus la patul unde dormise fiica noastră şi au constatat o pată de sânge pe aşternuturi”, a relatat părintele copilului.

Copilul a fost dus de părinţi la Spitalul „Marie Curie”, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Tatăl fetiţei a mai spus că „rana a fost dezinfectată, iar apoi cusută cu trei fire”.

Tatăl a mai spus că în urma incidentului a depus, duminică, o plângere la Secţia 14 de Poliţie din Capitală, care urmează să stabilească circumstanţele în care s-a rănit sau a fost rănit copilul.

Contactată telefonic, educatoarea de la grădiniţa unde este înscris copilul a spus că nu doreşte să facă niciun fel de declaraţie.

Oficiali din cadrul Spitalului de Copii „Marie Curie” au precizat, tot pentru MEDIAFAX, că fetiţa prezenta o plagă contuză mentonieră (leziune la nivelul bărbiei).

„Va reveni peste şapte zile, pentru a i se scoate firele”, au adăugat sursele citate.