Fetiţă de trei ani, muşcată de gât de un maidanez

de:
07 iun. 2011
0 Afișari
Fetiţă de trei ani, muşcată de gât de un maidanez

Fetiţa se întorcea din parc împreună cu tatăl ei, când unul dintre câinii maidanezi a atacat-o din senin. „Are mai multe răni la umăr, pe mâini şi pe gât. A muşcat de mai multe ori. Tot timpul au fost probleme la intrarea în bloc. Dacă ai sacoşe sau îi deranjezi fără să-ţi dai seama, sar să te muşte. În urmă cu o lună, acelaşi câine l-a muşcat şi pe soţul meu”, a explicat mama copilului, citată de evz.ro.

Camera Deputaţilor va supune marţi la vot legea privind soarta maidanezilor. Dacă parlamentarii vor da undă verde acestui proiect, fiecare consiliu local ar urma să decidă dacă patrupedele vor fi sterilizate, duse în adăposturi sau eutanasiate.

Prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că face un apel „omenesc” către deputaţi pentru a vota legea. „Fac şi eu, la rândul meu, un apel emoţional, dar nu pentru menţinerea haosului actual, ci în favoarea miilor de adulţi şi copii care au suferit şi vor mai suferi dacă această lege nu va fi votată”, a declarat prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei.

Cookies