ARHIVA B365

Fetiţă de cinci ani, VIOLATĂ în WC-ul de pe stadion. Unde s-a întâmplat fapta abominabilă

O fetiţă în vârstă de numai cinci ani, din comuna vrânceană Cîrligele, a fost violată sâmbătă după-amiază, de un băiat în vârstă de 16 ani, din aceeaşi localitate. Oribila faptă s-a produs în WC-ul stadionului din comună, după ce în prealabil copila a fost convinsă de adolescent să meargă cu el la stadion, care se află la doar câţiva paşi de locuinţa sa.

Probabil speriat de consecinţe, băiatul a dus înapoi fata acasă, care a povestit totul părinţilor ei. Aceştia au chemat poliţia, iar violatorul a fost reţinut.

„Tatăl fetei a fost cel care s-a adresat organelor de poliţie după ce minora a povestit ceea ce i s-a întâmplat. Tânărul a fost identificat, audiat, moment în care a recunoscut fapta. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat subcomisarul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, citat de realitatea.net.

În cursul zilei de duminică, magistraţii Judecătoriei Focşani au luat decizia arestării violatorului, care este minor. „Dispune arestarea preventivă a inculpatului Grozavu Alin, cercetat pentru infracţiunea de viol, prev. de art. 218 alin.1, 2 şi 3 lit. c C.pen. cu aplicarea art. 113 alin.3 C.pen., pe o perioadă de 20 de zile începând cu data de 16.08.2015 şi până la data de 04.09.2015, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă, se arată în decizia magistraţilor focşăneni, conform Adevărul.

Copila a fost dusă de părinţi la medic, care au confirmat agresiunea sexuală asupra ei şi va fi, cel mai probabil, supusă unui program de consiliere psihologică.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button