FIT CITY

Fetiţă de 4 ani din Maramureş, în stare gravă la spital în Capitală după ce a fost bătută de mamă

Femeia din Vişeu de Sus, Maramureş, a fost arestată preventiv vineri, printr-o decizie a Tribunalului Maramureş.

Dispune arestarea preventivă a inculpatei cercetată pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor„, se arată în soluţia dată de magisraţii Tribunalului Maramureş.
Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor în urmă cu mai bine de două săptămâni, potrivit responsabilului cu mass media al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

Fetiţa era în grija bunicilor, dar a fost luată de mamă pentru că aceştia s-au îmbolnăvit. La scurt timp după, femeia şi-a lovit violent fetiţa în vârstă de patru ani, aceasta fiind găsită pe jos, de către tată, cu corpul plin de răni.

Bărbatul a sunat la 112, iar medicii de la Spitalul din Baia Mare au constatat că micuţa pierduse aproximativ un litru şi jumătate de sânge.

„Situaţia a impus intervenţie chirurgicală de urgenţă. S-a constatat un traumatism pancreatic. Având în vedere prognosticul prost, s-a decis transferul fetiţei, evoluţia fiind imprevizibilă şi foarte gravă”, a declarat directorul medical al Spitalului Baia Mare, Vasile Pop, pentru Pro TV.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul Marie Curie din Capitală, unde este încă internată, fiind însoţită de către tatăl său. Mama copilei este însărcinată şi mai are încă doi copii, pe lângă fetiţa de patru ani. O anchetă şi acest caz face şi Protecţia Copilului Maramureş.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button