Fetiță de 2 ani, bătută și amenințată cu moartea, de mamă | Filmarea a apărut pe Facebook, iar femeia a fost reținută

09 ian. 2022
703 afișări
Fetiță de 2 ani, bătută și amenințată cu moartea, de mamă | Filmarea a apărut pe Facebook, iar femeia a fost reținută

Mama unei fetițe de 2 ani a fost reținută în urma unor imagini video, ce au apărut în spațiul public, cu ea bătându-și fiica și amenințând-o că o omoară.

Imaginile au fost postate pe internet de o rudă, iar poliția s-a autosesizat după ce acestea s-au viralizat în spațiul public. Mama de 29 de ani a fost dusă la audieri, iar mai târziu a fost reținută pentru 24 de ore.

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. În cele două clipuri, femeia este auzită spunând: “Fă, eu pe tine te omor, că tu semeni cu tac-tu. Eu te omor. Ia de aici, a vrut tac-tu turcoaică? Unde e cuțitul să o tai”.

În ciuda lacrimilor copilei, mama nu este deloc impresionată, dimpotrivă, continuă să o lovească. Pe lângă copila de doi ani, femeia mai are doi copii de 5 și 8 ani, care au fost preluați de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Constanța. Tatăl copiilor este plecat din țară, scrie obvervatornews.ro

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore

“Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare”, a anunţat IPJ Constanţa.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat, în urma vizionării imaginilor o femeie, de 29 de ani, iar din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

”În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții acestei instituții, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială”, anunță IPJ Constanța.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Cookies