ȘTIRI

Un bărbat de 53 de ani i-a cerut fetiței dispărute duminică să se dezbrace în fața camerei web

Cazul dispariţiei elevei în vârstă de 14 ani a scos la iveală şi profilul de Facebook al unui bărbat trecut de 50 de ani, amator de discuţii, inclusiv de natură intimă, cu minora, informează Adevărul.ro.

Bărbatul a fost depistat de către familia Alexandrei când aceasta era încă dispărută, în momentul în care i-au fost verificate calculatorul şi adresa de Facebook. Potrivit relatărilor membrilor familiei, necunoscutul i-ar fi solicitat, la un moment dat, să se dezbrace în faţa unei camere web. Conform profilului de pe Facebook, bărbatul pretinde că se numeşte Ady Ionescu şi este prieten pe site-ul de socializare cu Alexandra, minora dispărută.

Reporterii „Adevărul” l-au abordat duminică la prânz, când fata nu era încă găsită, şi l-au întrebat dacă ştie ceva despre dispariţia fetei. A răspuns că nu ştie nimic şi că este foarte surprins de fuga de acasă a Alexandrei. „Să ştiţi că se simtea foarte tristă că nu poate să mai cânte”, a spus bărbatul.

Poliţia Capitalei şi familia unei fetiţe au solicitat ajutorul cetăţenilor pentru găsirea adolescentei care a dispărut de la domiciliu, duminică. Fetiţa a fost găsită luni seara, în timp ce se îndrepta spre Piatra Neamț. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button