ȘTIRI

Feteștiul așteaptă 2.000 de bucureșteni să se vaccineze

Aproximativ 2.000 de bucureșteni s-au progamat pe 15 martie pentru vaccinare la Fetești, fapt ce naște unele nemulțumiri. De natură socială și nu numai.

Bucureștenii au profitat de scurta breșă ivită duminică în platforma de vaccinare și s-au programat pentru prima doză de vaccin, în aprilie, la Clubul Pensionarilor din Fetești, transformat în centru de vaccinare, anunță Digi24.

Medicul coordonator al centrului este încântat de oaspeți, dar unii localnici, în frunte cu primarul, nu prea. Edilul consideră că sistemul de vaccinare este greșit, argumentând că centrul vizat de bucureșteni a fost făcut din banii Feteștiului și-ar fi trebuit să onoreze, cu prioritate, solicitările localnicilor.

Informația că la Fetești sunt  locurilibere pentru vaccinare a ajuns în campusurile studențești din București și mulți bucureșteni, majpritatea studenți, și-au rezervat prima doză de vaccin la Clubul Pensionarilor din Fetești, luna viitoare.

„Vaccinăm ce-i pe platformă! Este clar! Pot veni și de la Satu Mare! Un om vaccinat este un exemplu pentru ceilalți din jurul lui. Discuțiile sunt foarte clare. Am înțeles și eu, ca și dumneavoastră, că sunt foarte mulți bucureșteni, noi avem platforma disponibilă pentru ziua următoare. Ce avem astăzi și mâine nu sunt de la București. Nu contează unde se înscriu! Și ai noștri de la Fetești s-au vaccinat la Slobozia sau la Țăndărei!”, a declarat, pentru sursa citată, Amelia Elena Gheorghe, coordonatoarea centrullui de vaccinare.

Primarul Feteștiului și bătrânii  care beneficiau de Clubul Pensionarilor nu sunt încântați de oaspeți

Bătrânii care beneficiau de Clubul Pensionarilor din Fetești nu sunt prea încântați de oaspeți, dar acceptă, în cele din urmă situația, neavând oricum șanse să schimbe ceva.

„Vedeam altfel această organizare și anume: în primul rând, prioritari ar fi trebuit să fie feteștenii, pentru că avem aici un centru de vaccinare și nu este normal ca feteștenii, care contribuie la bugetul local, să meargă în alte localități pentru a se vaccina. Cred că ar fi trebuit, încă din momentul în care această platformă a fost lansată, trebuia impusă o condiție și o prioritate pentru cei care se află în localitatea de baștină”, a spus Laurențiu Șonchereche, primarul din Fetești.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button