Festivalul UNTOLD: AVICII, David Guetta, ATB – Festivalul care cucerește Clujul

de:
05 mart. 2015
0 Afișari
Festivalul UNTOLD: AVICII, David Guetta, ATB - Festivalul care cucerește Clujul

UNTOLD Festival, surpriza orașului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, organizat în perioada 30 iulie – 2 august, așteaptă peste 300.000 de participanți pasionați de muzică EDM, rock, pop-rock, reggae, dub, drum and bass și funk, din toată țara și de peste hotare. Fedde le Grand, Andy C, Tujamo, Pendulum Dj Set, DJ Premier, Wilkinson, Bondax, Foreign Beggars, P Money, Akua Naru, Crazy P, Jeru the Damaja, Onra (live), Mr Woodnote & Eva Lazarus, Nightmares on Wax (dj set), Subcarpați, Șuie Paparude sunt noii artişti anunţaţi de către organizatori, alături de Avicii, David Guetta, ATB, John Newman, Tinie Tempah, Patrice, Cazzete, Fatman Scoop, artişti deja confirmaţi. UNTOLD, cel mai mare festival de muzică din România, cu o investiție de 4,5 milioane euro, se va desfășura pe minimum 10 scene și va beneficia de sprijinul a 1.000 de voluntari.
„Ne propunem să organizăm unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa și promitem că UNTOLD Festival va fi mai mult decât un festival, va fi o experiență senzorială unică, în România. UNTOLD va aduce la un loc acțiunea, personajele și intriga unei povești de neuitat. Ideea noastră a pornit de la nevoia și dorința unor astfel de evenimente pe care le-am regăsit la pasionații de muzică din regiune”, a declarat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

Povestea UNTOLD Festival

Inspirat din festivaluri de categoria Major Festivals din Europa și Statele Unite ale Americii, UNTOLD Festival promite minimum 80 de ore de party incendiar în care Clujul se va transforma în destinația turistică muzicală a verii. Povestea spusă pe ritmul muzicii, începe în inima Transilvaniei, pe tărâmul în care vampirii, ielele, lostrițele uriașe și alte personaje fantastice trec granița înspre lumea reală.

UNTOLD 2015 este doar începutul unei lumi vizuale pline de farmec și mister, în care Clujul devine tărâmul magic unde personaje precum Prâslea cel Voinic sau Greuceanu prind viață. Anii viitori vor reprezenta fiecare câte un capitol unic din povestea nespusă, ce va transforma oraşul într-o lume specială şi plină de imaginație.

Peste 23.500 abonamente vândute în mai puţin de 2 luni

Peste 23.500 de abonamente au fost vândute până în acest moment, doar unul din patru abonamente fiind vândute în Cluj-Napoca, iar restul în principalele oraşe din ţară și din străinătate.
Preţul noului abonament Pre-Sale, pentru toate cele patru zile de desfășurare ale evenimentului, este de 259 lei şi va fi valabil până la data de 8 aprilie a.c, în limita a 10.000 abonamente.

Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară.

UNTOLD Festival, în Arena Clujului

Spațiul de poveste va fi amenajat în cinci zone tematice: Hoia Baciu devine The Mountain, Malul Someșului devine The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se schimbă în The Citadel, iar Cluj Arena devine The Arena.

Zona River va avea trei scene – cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente. Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului.
Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de chill out, pregătită pentru vizitatori.
Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.
Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj Napoca, în incinta căruia se va amenaja o scenă.

Camping UNTOLD Festival
Pentru o experiență inedită și autentică, UNTOLD Festival amenajează zone de camping și o parcare pentru vehicule mici. Campingul, accesibil tuturor participanților în limita locurilor disponibile, va fi îngrădit și păzit permanent. În interiorul acestuia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping, vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

Despre UNTOLD Festival

UNTOLD Festival este proiectul major al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Cookies