Festivalul Untold a iscat râcă între șoferi. Câțiva bucureșteni de la Bolt au decis să meargă la Cluj, să lucreze acolo, dar clujenii i-au avertizat: „Dacă veniți, vă întoarceți acasă cu platforma”

08 aug. 2023
2910 afișări
Festivalul Untold a iscat râcă între șoferi. Câțiva bucureșteni de la Bolt au decis să meargă la Cluj, să lucreze acolo, dar clujenii i-au avertizat: „Dacă veniți, vă întoarceți acasă cu platforma”
Festivalul Untold a iscat râcă între șoferi. Câțiva bucureșteni de la Bolt au decis să meargă la Cluj, să lucreze acolo, dar clujenii i-au avertizat: „Dacă veniți, vă întoarceți acasă cu platforma”. Imagine simbol: Unsplash

Un conflict verbal a avut loc între câțiva șoferi de Bolt din București și Cluj-Napoca, în urma festivalului Untold. Datorită numărului mare de participanți la Untold, mai mulți bucureșteni s-au decis să plece la Cluj pentru a prelua curse de ride-sharing.

Șoferii de Bolt din Cluj le-au trimis un avertisment celor din București

Cu ocazia festivalului Untold, mai mulți șoferi din București s-au decis să își încerce norocul și să plece la Cluj, pentru a face curse de ride-sharing. Aceștia s-au gândit că vor face mai mulți bani acolo, datorită numărului mare de oameni prezenți la festival.

Însă, șoferii de Bolt din Cluj s-au aștepat ca acest lucru să se întâmple, așa că au postat un avertisment pe rețelele de socializare.

Un șofer clujean le-a transmis bucureștenilor că, în cazul în care vor să vină să muncească în Cluj-Napoca, fără a avea copii conforme pentru orașul respectiv, riscă să se întoarcă acasă cu platforma:

Salut. Pentru cei care vreți să faceți Uber/ Bolt la Cluj Napoca și nu aveți copii conforme pentru Cluj, se zvonește că toți cei cu numere de alte județe vor fi verificați de poliție și există riscul de a te întoarce acasă cu platforma și autovehiculul pe dreapta 6 luni.”

Un bucureștean a văzut postarea și a răspuns rapid. Deranjat de cele citite, a reacționat într-un mod negativ și le-a transmis o amenințare șoferilor din Cluj, anume:

Să mai văd eu mașină cu numere de Cluj în București, să vedeți daună frumoasă ce o să aveți!”

Potrivit știridecluj.ro, în urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto, în valoare de peste 30.000 de lei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies