ESENTIAL

Festivalul Spotlight 2016. TRAFIC RESTRICŢIONAT, pe Calea Victoriei

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, organizeaza in perioada 5-8 mai, a doua editie a Festivalului International al Luminii – Spotlight.

Evenimentul debuteaza joi, 5 mai, incepand cu ora 20:30 cu un show dinamic si captivant in Piata George Enescu sustinut de britanicii de la Lords of Lights. 

Hartă evenimente (Click pentru mărire)

CITEŞTE ŞI  Festivalul Spotlight 2016: 16 instalaţii de artă şi 2 sesiuni de video mapping în Bucureşti FOTO 

Brigada Rutieră anunţă joi că, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 05 – 08.05.2016, ARCUB va organiza un spectacol de lumini pe faţadele mai multor clădiri din Bucureşti.

Între orele 20:00 – 23:00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei între Str. C.A. Rosetti şi Splaiul Independenţei, precum şi pe străzile adiacente, cu excepţia Bd. Regina Elisabeta, precizează poliţiştii rutieri.

Conform sursei citate, pe durata restricţiilor se va asigura o bandă de urgenţă pentru accesul auto la instituţiile din zona afectată.

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în dispozitiv, iar în intervalul orar restricţionat să evite deplasarea în zonă. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate traversării, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă„, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button