BAZAR

Festivalul Plăcintei, organizat în acest weekend în Parcul I.O.R. Intrarea este LIBERĂ

Potrivit organizatorilor, se vor pregati multe feluri de placinte (placinte moldovenesti – Bucovina, placinte poale-n brau, placinte codrenesti- Apuseni, placinte intinse de Turnu, placinte muntenesti –Arges, placinte sarbesti – Banat, placinte domnesti –Muntenia, placinte invartite si altele). Placintele sunt pregatite din ingrediente suta la suta naturale dupa retete vechi traditionale.

Pofticiosii vor degusta pe gratare mici uriasi, frigarui delicioase, pastrama zemoasa, fripturi campenesti, gulas la tuci, carnati
boieresti, frigarui uriase stropite cu multa bere autohtona si germana si must proaspat stors in fata vizitatorilor.

Se vor înfășura sarmale muntenesti, se vor coace gogosi traditionale, toate după rețete țărănești de demult. Nu vor lipsi preparatele din peste la gratar asezonate cu vinuri nobile din zona Vrancei si zona Husului.

Pe langa mancare şi dulciuri, vizitatorii vor mai regasi mestesugarii care vor expune obiecte din piele, ceramica, produse hand made, bijuterii din argint, loc de joaca, piscina cu bile pe apa si atelier de pictura pentru copii.

Nu in ultimul rand vizitatorii se pot relaxa ascultand muzica populara,usoara la scena amplasata in cadrul festivalului.

Intrarea este libera.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button