Festivalul Pescăresc începe vineri, în Parcul Naţional, cu borş de peşte, raci, fructe de mare

de:
18 mart. 2015
0 Afișari
Festivalul Pescăresc începe vineri, în Parcul Naţional, cu borş de peşte, raci, fructe de mare

Astfel, sâmbătă, de la primele ore ale dimineţii, organizatorii vor da startul pregătirii a peste 1000 de litri de borş de peşte şi 6 metri de tigăi cu plachie.

Oferta de la festival include:
 -tone de raci proaspăt opăriţi
– sute de kilograme de saramură de peşte
– sute de kilograme de fructe de mare
– preparate inedite din peşte: mici, cârnaţi şi caltaboş (din somon, novac, păstrăv şi scrumbie afumată), vinegretă din păstrăv, varză călită cu peşte
– plăcinte umplute cu peşte şi în formă de peşte
– zacuscă de peşte cu ciuperci
– scrumbie pe ţepusă la grătar

Pe lângă regalul pescăresc, vor exista şi produse tradiţionale dar şi de post. Găsiţi la eveniment şi comercianţi care vă oferă o gamă variată de decoraţiuni, ceramică şi artizanat, informează organizatorii.

Cookies