Festivalul Nostalgia dă peste cap traficul din București. Brigada Rutieră: Se organizează temporar circulația în sens unic pe două străzi din Sectorul 1

28 iun. 2023
5003 afișări
Festivalul Nostalgia dă peste cap traficul din București. Brigada Rutieră: Se organizează temporar circulația în sens unic pe două străzi din Sectorul 1
Festivalul Nostalgia dă peste cap traficul din București. Brigada Rutieră: Se organizează temporar circulația în sens unic pe două străzi din Sectorul 1 | Sursă foto: Facebook-PS1

Brigada Rutieră București a transmis că începând de mâine, 29 iunie 2023, doua străzi din Sectorul 1 devine, temporar, cu sens unic. Modificarea intervine pentru a permite buna desfășurare a Festivalului Nostalgia și este valabilă până duminică, 2 iulie 2023.

Festivalul Nostalgia dă peste cap traficul din București

În acest final de săptămână, mii de petrecăreți melancolici se vor distra în cadrul Festivalului Nostalgia. Evenimentul, ce are loc în perioada 29 iunie – 2 iulie 2023, va fi organizat în incinta Federației Române de Tir Sportiv.

Astfel că, pentru a permite buna desfășurare a festivalului unde se ascultă muzica anilor 2000, Brigada de Poliție Rutieră a luat decizia ca, temporar, două străzi din Sectorul 1 să devină cu sens unic, se transmite de grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

În acest context, în vederea facilitării accesului către obiectivul menționat mai sus, se va organiza temporar circulația în sens unic.

Străzile afectate sunt:

  • Aleea Padina – dinspre Șoseaua București-Ploiești.
  • Strada Vadul Moldovei – dinspre Aleea Padina către Aleea Privighetorilor.

Modificarea va fi valabilă începând din noapte de 28 spre 29 iunie, orele 00:00, până la terminarea evenimentului.

Accesul riveranilor va fi permis

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București au anunțat că, deși modificările intervin din această noapte, accesul riveranilor din zona respectivă va fi permis în continuare, în această perioadă.

Se va permite și accesul autospecialelor de intervenție, în cazul în care acestea vor fi solicitate în zonă.

De asemenea, șoferii au fost anunțați că, în perioada 27 iunie – 1 iulie 2023, sunt instituite restricții de circulație pe Șoseaua Petricani din Capitală.

Decizia a fost luată pentru a permite efectuare unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+035, din cartierul Petricani.

Mai mult informații pot fi consultate în articolul:

Cookies