Festivalul Nostalgia are, de anul ăsta, și aplicație. Festivalierii află de-acolo și ce artist urcă pe scenă, și ce pot mânca și de unde, și programul autobuzelor STB

18 iun. 2024
1584 afișări
Festivalul Nostalgia are, de anul ăsta, și aplicație. Festivalierii află de-acolo și ce artist urcă pe scenă, și ce pot mânca și de unde, și programul autobuzelor STB
Festivalul Nostalgia are, de anul ăsta, și aplicație. Festivalierii află de-acolo și ce artist urcă pe scenă, și ce pot mânca și de unde, și programul autobuzelor STB | Sursa foto: Nostalgia Retro/Disco/Future - Facebook

Aplicația Nostalgia este disponibilă pentru petrecăreți. Anul acesta, între 27 – 30 iunie, festivalul are loc la Federația de Tir Sportiv, lângă pădurea Băneasa din București

Aplicația Nostalgia

Nostalgia, festivalul pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în industria tehnologiei, alături de care a creat și dezvoltat aplicația mobilă personalizată a festivalului Nostalgia.

Aplicația Nostalgia este deja disponibilă utilizatorilor pentru descărcare din Apple Store și Google Play și va include toate informațiile necesare pentru ca participanții să se bucure de o experiență integrată. În aplicație vor putea fi văzute toate experiențele puse la dispoziție de organizatori, precum „Pădurea fermecată”, unde ți se poate ghici viitorul în cărțile de tarot, Beauty cornerul pentru împletituri și retuș al machiajului de festival, Mașinuțe electrice bușitoare, Școala unde te teleportezi în anii de liceu și altele.

Tot prin aplicație se va putea urmări line-up-ul de la cele șase scene muzicale, cât și programul dedicat seturilor DJ. Astfel, participanții își pot creea un program favorit al serii, personalizat după preferințe.

Accesând aplicația, va putea fi consultată harta festivalului. Prin aplicație, participanții află informații despre transportul gratuit cu autobuzele, meniul de băuturi de la barurile din festival, dar și opțiunile de mâncare din sectorul de food court.

  • Bilete la festivalul Nostalgia AICI.

Despre Nostalgia

În acest an, Nostalgia 2024 are loc în preioada 27 – 30 iunie. Este al doilea an consecutiv când festivalul se desfășoară la Federația de Tir Sportiv, lângă pădurea Băneasa din București.

Organizatorii evnimentului anunță schimbări și îmbunătățiri pentru acest an. De exemplu, vor fi pregătite concerte  cu artiști emblematici din industria muzicală din România anilor ’90 -2000. Aceștia vor completa DJ seturile de la fiecare scenă.

Iar dacă anul trecut, în 2023, participanții au dansat în fața a șase scene – LatinoHip-HopElectroȘucar, clubul Interbelic și zona principală „Pe Maidan” – anul acesta va crește și numărul acestora.

  • Mai multe detalii AICI.
Cookies