Festivalul Nostalgia aduce restricții de circulație în București. Evenimentul are loc la Romexpo, vineri și sâmbătă

10 nov. 2023
8426 Afișari
Festivalul Nostalgia aduce restricții de circulație în București. Evenimentul are loc la Romexpo, vineri și sâmbătă
Festivalul Nostalgia aduce restricții de circulație în București. Evenimentul are loc la Romexpo, vineri și sâmbătă. Sursa foto: Facebook/ Nostalgia Retro/ Disco/ Future

A început festivalul „Nostalgia | Imaginarium” și, odată cu el, au fost instituite restricții de circulație. Evenimentul are loc la Romexpo.

Restricții de circulație, în perioada 10 – 11 noiembrie 2023

Potrivit Info Trafic România, în zilele de 10 și 11 noiembrie 2023, în intervalul orar 19:00 – 05:00, se va desfășura festivalul Nostalgia, în incinta Centrului Expozițional Romexpo. Din cauza acestui eveniment, în zona în care se va desfășura evenimentul vor fi restricții de circulație.

Restrictii, în zilele de 10 și 11 noiembrie a.c., între orele 19.00 – 05.00, se va desfăşura evenimentul cultural-artistic denumit Festivalul Nostalgia în incinta Centrului Expozițional Romexpo București (Pavilionul Central) din Bd. Mărăști nr. 65-67, sector 1”, a transmis Info Trafic România pe Facebook.

Șoferii sunt rugați să țină cont de indicațiile polițiștilor rutieri și să respecte regulile de circulație.

Persoanele care utilizează mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la festival, pot opta pentru următoarele linii STB:

  •  41;
  • 131;
  • 205;
  • 331;
  • 335;
  • 783.

Mai multe informații legate de eveniment pot fi găsite AICI.

Alte restricții de circulație în București

Șoferii trebuie să știe că sunt restricții de circulație temporare și pe Bd. Aviatorilor din București, întrucât se amenajează banda unică pentru autobuzele STB.

Primăria Municipiului București (PMB) amenajează banda unică pentru autobuzele STB pe Bd. Aviatorilor, dinspre Bd. Mircea Eliade către Piața Charles des Gaulle, iar conducătorii auto trebuie să știe că au fost instituite restricții de circulație pe a treia bandă de pe Bd. Aviatorilor la intrarea în Piața Charles des Gaulle.

Brigada Rutieră București le recomandă șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri, potrivit Adevărul.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies