Festivalul MIEZ revine la București. A doua ediție are loc în perioada 19-21 mai și a fost anunțat line-up-ul evenimentului

29 mart. 2023
275 Afișari
Festivalul MIEZ revine la București. A doua ediție are loc în perioada 19-21 mai și a fost anunțat line-up-ul evenimentului
Festivalul MIEZ revine la București. A doua ediție are loc în perioada 19-21 mai și a fost anunțat line-up-ul evenimentului. Sursa foto: Facebook/ MIEZ Festival

Festivalul MIEZ revine cu a doua ediție la București. Evenimentul se desfășoară în perioada 19-21 mai, la Verde Stop Arena, iar oganizatorii au anunțat line-up-ul. Cap de afiș sunt Vița de Vie, Horia Brenciu și Smiley.

Festivalul MIEZ revine la București

MIEZ este singurul festival 100% românesc, iar după succesul primei ediții, organizatorii anunță a doua ediție, ce va avea loc la Verde Stop Arena din București, în perioada 19-21 mai.

Festivalul va aduce pe aceeași scenă unele dintre cele mai apreciate nume din industria românească de divertisment și cultură, într-o serie de show-uri inedite reflectând un mix unic de genuri și stiluri muzicale, anunță organizatorii într-un comunicat de presă.

În prima zi de distracție, vineri, 19 mai, publicul se va întâlni cu Vița De Vie, Bosquito și Paulina, iar organizatorii vor anunța invitatul special al serii în curând.

Sâmbătă, 20 mai, pe scena MIEZ Festival vor urca Smiley, Mihai Mărgineanu și Banda, Vunk și Byron.

Duminică, 21 mai, publicul se va întâlni cu Horia Brenciu, White Mahala, Simion Bogdan Mihai și The Speakers.

De asemenea, cei care vin la MIEZ vor avea parte și de activități inedite din sfera artelor vizuale: ateliere de creație, instalații de artă.

Prima ediție a MIEZ Festival a avut loc anul trecut, în București, când, vreme de trei zile, au concertat 15 artiști și trupe în fața unui public format din peste 7.000 de persoane. Printre artiștii care au urcat pe scenă s-au numărat Paraziții, Vama, Șuie Paparude, Damian Drăghici și mulți alții.

Acces și bilete la MIEZ 2023

Evenimentul are loc la Verde Stop Arena București (str. Barbu Văcărescu, 162-164).

Prețul abonamentelor:

  • Prima strigare: 95 de lei + taxe (SOLD OUT),
  • A doua strigare: 129 de lei + taxe.

Abonamentele pot fi cumpărate de AICI.

În zona de food vor fi prezenți cei de la Holy Crepes, Buzz Burger, Yoyo Burger, Gyros Mania, Italian Job, Mizilicuri și Cafeneta.

Sursa foto: Miez Festival
Sursa foto: Miez Festival
Cookies