Festivalul MIEZ din București. Distracție 100% românească pe malul unui lac din oraș

08 apr. 2022
7447 afișări
Festivalul MIEZ din București. Distracție 100% românească pe malul unui lac din oraș
Festivalul MIEZ din București. Distracție 100% românească pe malul unui lac din oraș. Sursa foto: Pexels

Voi știați de festivalul MIEZ din București? Prima ediție are loc anul acesta, în luna Mai, pe malul unui lac din Capitală. Line-up-ul este 100% românesc, transmit organizatorii.

Festivalul MIEZ din București

Festivalul MIEZ are un concept unic pentru piața de enterntainment din țara noastră și debutează la mijlocul lunii Mai cu un line-up 100% românesc. Gata, trecem la datele de interes pentru bucureșteni și nu numai.

Prima ediție va avea loc în perioada 20-22 Mai 2022. Dacă aveți chef de distrație, voie bună și muzică românescă, sunteți așteptați pe malul lacului Străulești din București – Șoseaua Străulești, numărul 2.

„Miez este un concept născut din dorința de a celebra identitatea românească în toate formele ei. Este un format gândit pentru toate vârstele, categoriile sociale și preferințele culturale. Fiecare zi a festivalului 100% românesc are o rețetă diferită, care reflectă multiculturalitatea și identitatea națională”, transmite Daniel Vlad, organizator al festivalului.

3 zile de distracție 100% românească

  • Vineri 20 Mai – Disco Night. Prima zi a festivalului este rezervată muzicii disco din anii ’80 – ‘90. Artiștii prezenți: EUGEN RĂDESCU, JIJI LAZĂR, MIRCEA MATEI.
  • Sâmbată 21 Mai – FunkRock Hotel. A doua zi este dedicată trupelor, iar pe scenă urcă ȘUIE PAPARUDE, PARAZIȚII, VAMA, NIȘTE BĂIEȚI, DAN GEROSU, DJ ȘERBANESkU.
  • Duminică 22 Mai – Miez. A treia zi a festivalului este definită de: hipstereala la ea acasă. Duminica este rezervată tarafurilor – WHITE MAHALA, TARAF DE CALIU, DAMIAN DRĂGHICI, IULIAN VĂCĂREAN, LIGIA KESISIAN.

În cadrul festivalului vor fi și: instalații de artă, workshop-uri de creație, expoziții de pictură, sculptură, dar și un workshop de actorie susținut de Vasile Calofir. Stați fără grijă, există și zonă de „bucătărie”.

Abonamentele pot fi cumpărate începând de vineri, 8 aprilie 2022. Prețul unui abonament pentru 3 zile este de 139,53 lei (cu tot cu taxa de procesare a biletului). Acestea pot cumpărate de AICI.

În cadrul festivalului, copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoțiți de un adult, au acces gratuit.

De asemenea, organizatorii transmit că evenimentul este pet friendly – putem să venim cu pisica, hamsterul sau cățelul (fiecare cu ce are).

Prima ediție a festivalului MIEZ are loc la jumătatea lunii Mai, pe malul lacului Străulești
Prima ediție a festivalului MIEZ are loc la jumătatea lunii Mai, pe malul lacului Străulești din București
Cookies