BAZAR

Festivalul „Jazz in Church“, ediția a 3-a, în Biserica Luterană din București

FESTIVALUL JAZZ IN CHURCH, 16-19 APRILIE 2015. Lista artiștilor care vor urca pe scena Bisericii Luterane în această primăvară este una de excepție, scrie romanialibera.ro.

Printre artiști se numără unii dintre cei mai consacrați muzicieni ai zilelor noastre: Nils Petter Molvaer (Norvegia) – exponent de rang zero al teribilei școli norvegiene de jazz și muzică improvizată, cu un program proiectat special pentru recitalul de trompetă și computer din Biserica Luterană, Aki Takase (Japonia), alături de Alexander von Sclippenbach (Germania), care vor aduce împreună un proiect în premieră pentru România -Solo – Duo – 4 Hands – solo piano la patru mâini.

FESTIVALUL JAZZ IN CHURCH, 16-19 APRILIE 2015. Extraordinarul clarinetist francez Louis Sclavis (Franța), care se reinventează continuu în noi formule muzicale, ne va bucura cu prezența sa. Autor de muzică de film, dar și erou al unui documentar despre cariera sa, compozitor atent cu restituirea și tălmăcirea marilor maeștri ai teatrului de operă, Gianluigi Trovesi (Italia) este una dintre cele mai reprezentative personalități ale scenei italiene și nu numai, fiind unul dintre pilonii consolidării Jazz-ului European ce ne va încânta în aprilie la Jazz in Church Festival.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button