Festivalul „Iubim 2 Roți” se mută pe Insula Fundeni din București. Evenimentul de weekend aduce și o paradă moto prin oraș

24 mai 2022
336 Afișari
Festivalul „Iubim 2 Roți” se mută pe Insula Fundeni din București. Evenimentul de weekend aduce și o paradă moto prin oraș
Festivalul „Iubim 2 Roți” se mută pe Insula Fundeni din București. Evenimentul de weekend aduce și o paradă moto prin oraș. Sursa foto: Pexels

Trei zile de distracție și motoare la festivalul „Iubim 2 Roți”. Evenimentul are loc pe Insula Fundeni din București, în perioada 27-29 mai.

Festivalul „Iubim 2 Roți” are loc pe Insula Fundeni din București

În ultimul weekend din luna Mai, cel mai mare festival dedicat iubitorilor de muzică bună și două roți din București revine într-un loc nou.

Festivalul „Iubim 2 Roți” și-a propus să creeze 3 zile dedicate relaxării, dar izolate de rutină și de aglomerație. Pe Insula Fundeni se vor auzi, un weekend întreg, râsetele copiilor, zgomotul grupurilor de prieteni și distorsul din amplificatoare.

Organizatorii evenimentului au vrut să gonească rutina și să reinventeze weekendul din București și au creat o atmosferă family-friendly. Astfel, în cadrul festivalului vor fi o paradă moto, zone de mâncare și băuturi, de relaxare și camping.

Evenimentul revine după 2 ani de pauză

Festivalul revine după 2 ani de absență. Organizatorii au transmis line-up-ul, pe zile:

  • Vineri – 27 mai 2022, vor urca pe scenă Cargo, Compact Paul Ciuci și Wildside.
  • Sâmbătă – 28 mai 2022, va fi rândul celor de la Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra, Bucovina, Revolver și Electric Humidity.
  • În ultima zi de festival, duminică – 29 mai 2022, vor urca pe scenă Alternosfera, Coma, Secret Society și Jack of all Trades.

Concertele se vor desfășura în aer liber, în intervalul orar 15:00 și 23:00.

Paradă moto

Sâmbătă se organizează tradiționala paradă moto „Iubim 2 Roţi”:

„Ne propunem să atragem atenţia asupra prezenţei vehiculelor pe două roţi în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete, şi să educăm participanţii la trafic în spiritul respectului reciproc şi al siguranţei”, transmit organizatorii evenimentului.

Motocicliștii se vor aduna la data de 28 mai, la ora 14:00 la Fântâna Miorița. Începând cu ora 15:00, participanții vor pleca spre Insula Fundeni, pe traseul următor:

  • Fântâna Miorița – Piața Presei Libere – Arcul de Triumf – Piața Charles de Gaulle – Calea Dorobanți – Șos. Ștefan Cel Mare – Bucur Obor – Șos. Colentina – Șos. Fundeni – Aleea Tibiscum (Insula Fundeni).

Biletele și abonamentele pot fi cumpărate de AICI. Detalii despre eveniment – AICI.

Cookies