Festivalul International de Film DaKINO – Editia 20

de:
22 nov. 2010
1 Afișari
Festivalul International de Film DaKINO - Editia 20

Festivalul International de Film DaKINO, primul festival de film din Romania, va avea loc in perioada 22-27 Noiembrie. Proiectiile vor avea loc in 3 cinematografe: Patria, Sala Elvira Popescu si Noul Cinematograf al Regizorului Roman(NCRR) din incinta Muzeului Taranului Roman. De asemenea evenimentele colatorale vor include dezbateri, workshop-uri, concerte, Gala de Deschidere si respectiv de Inchidere.

Festivalul va celebra cei 20 de ani de existenta printr-o editie speciala in care ii va reuni la Bucuresti pe castigatorii celor 19 editii anterioare, invitati ai Festivalului de-a lungul anilor, membri ai juriilor, colegi de la alte festivaluri internationale de film, distribuitori internationali.

Marisa Berenson, actrita americana nominalizata de doua ori la Globurile de Aur, revine dupa 14 ani la DaKINO pentru a accepta in cadrul Galei de Deschidere a Festivalului Trofeul pentru intreaga cariera.

Evenimentul va avea loc luni, 22 noiembrie incepand cu orele 20.00, la Cinema Patria.

Marisa Berenson a fost invitata de onoare a Festivalului DaKINO in anul 1996 atunci cand i-a fost prezentata si o retrospectiva in cadrul Festivalului.

Abonamentele la festival s-au pus in vanzare pe eventim.ro:

Abonament general- ce va permite accesul la toate proiectiile, pret 120RON;

Abonament 10 intrari – ce va permite 10 intrari (fie individuale sau de grup – ex. 10 persoane la o proiectie), pret 60 RON.

Cookies