Începe Festivalul „Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș”. CINE va urca pe scenă

de:
05 iun. 2019
1 Afișari
Începe Festivalul

Sâmbătă, 8 iunie, publicul bucureștean îi va întâlni pe Ana Maria Dumitru, Maria Gheorghiu, Marius Matache, Folk, Frate!, Radu Gheorghe, Marius Bațu, Mircea Vintilă & Brambura, Alina Manole, Victor Socaciu, Mike Godoroja & Blue Spirit.
În cea de-a doua zi a evenimentului, respectiv duminică 9 iunie, vor urca pe scenă Marius Dașcău, SPAM, Vița de Vie Acustic, Nicu Patoi & Berti Barbera, Zoia Alecu, Ducu Bertzi & Friends, Alifantis & Zan, Mircea Baniciu Band.
Prezentator al evenimentului va fi actorul Silviu Biriș.
Evenimentul inițiat în anul 2013 de Primăria Sectorului 3, este conceput ca o sărbătoare a spiritului și reunește artiștii și publicul în dragostea și prețuirea pentru Florian Pittiș, care de-a lungul vieții sale a oferit lecţii de cultură, de poezie, de literatură și de muzică. Vocea lui a devenit emblematică pentru „Teleenciclopedia”, iar la radio a realizat numeroase emisiuni dedicate muzicii. A jucat în filme, a făcut teatru radiofonic și emisiuni de divertisment și a fost un regizor apreciat. Ca fondator al formației „Pasărea Colibri”, alături de Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, Moțu rămâne unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi ai muzicii folk din toate timpurile.
Accesul publicului la acest eveniment este liber.

Cookies