BAZAR

FESTIVALUL ELECTRIC CASTLE 2015. Cine sunt CÂȘTIGĂTORII CASTLE LINE 2015. GALERIE FOTO

FESTIVALUL ELECTRIC CASTLE 2015. Traseul a fost unul destul de dificil, foarte tehnic, iar ploaia marunta care nu a incetat timp de doua zile la Bontida, a facut competitia si mai dificila. Riderii au avut numai o sesiune de antrenamente pentru a se obisnui cu traseul, dupa care a inceput competitia. In ciuda acestui impediment, biciclistii au venit cu linii impresionante, creative, curate, cu trick-uri executate corect, anunta organizatorii printr-un comunicat de presă.

Trick-uri precum backflip, bar spin, 360 tail whip sau track driver au adus ropote de aplauze din randul spectatorilor. Traseul de concurs Castle Line a fost compus dintr-o rampa de plecare, doua duble medii din pamant, contrapanta pentru schimbarea directiei de mers, step-up step-down, shooter si wall ride.

d

FESTIVALUL ELECTRIC CASTLE 2015. Riderii care au intrat in finala au avut cate trei runde sa impresioneze juriul. Astfel, cu fiecare runda, nivelul de dificultate al trickurilor a evoluat.

Jakob Sidzina si Csepel Cservenak au legat cele mai bune manse la Castle Line. Asa, cei doi au castigat competitia la categoria MTB, respectiv BMX.

FESTIVALUL ELECTRIC CASTLE 2015. Ciprian Alex Fusle din Sibiu si Denes Zsombor din Miercurea Ciuc au castigat la categoria Best Rookie, iar Adam Gloscowic a castigat la sectiunea Best Trick, cu un backflip tuck no-hander. Foto: Andrei Stetcu, Andrei Mosloc, Cristina Voinea / Red Bull Content Pool

CASTIGATORII CASTLE LINE:

BMX
Locul 1: Cservenak Csepel (Gyula, Ungaria)
Locul 2: Marcin Sleczka (Bielsko-Biala, Polonia)
Locul 3: Demian Barnabas (Miercurea Ciuc)
Best Rookie: Denes Zsombor (Miercurea Ciuc)

MTB
Locul 1: Jakob Sidzina (Bielsko-Biala, Polonia)
Locul 2: Andras Horvath (Budapesta, Ungaria)
Locul 3: Martin Rot (Wroclaw, Polonia)
Best Rookie: Fusle Alexandru Ciprian (Sibiu)

FESTIVALUL ELECTRIC CASTLE 2015. 

d


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button