Festivalul de Modă Pasarela

de:
01 iul. 2011
0 Afișari
Festivalul de Modă Pasarela

Festivalul de modă Pasarela revine anul acesta cu un weekend dedicat modei şi tinerei creaţii, pe 2 şi 3 iulie, la Anexa MNAC de la Sfântu Gheorghe. Desfăşurarea de forţe va avea loc pe trei etaje ale clădirii, ocupate provizoriu de ultimele creaţii ale tinerilor români din domeniul modei.

Publicul se va putea desfăta la expoziţia-concurs de accesorii Pasarela Access (etajul 2), la târgul de Modă şi de Design care cuprinde proiectele absolvenţilor facultăţilor de modă din toată ţara (etajul 3) şi la defilarea Espoir Mode, la sfârşitul căreia va fi aleasă tânăra speranţă 2011 (etajul 1). Câştigătoarea din 2009 a acestui concurs, Laura Popoviciu, lucrează în prezent pentru Louis Vuitton. În programul de weekend sunt incluse şi proiecţii de filme consacrate lui Jean-Paul Gaultier, Chanel, Sonia Rykel şi Louis Vuitton, prezentarea colecţiei de modă masculină a lui Florin Dobre şi instalaţia performance a Andreei Bădală – colecţia Murmur.

Festivalul de modă Pasarela este organizat de Ambasada Franţei în România şi Institutul Francez din Bucureşti, sub direcţia artistică a lui Philippe Guilet de Saint Mart şi în colaborare cu Institutul Francez al Modei de la Paris. Scopul festivalului este acela de a promova creaţiile designerilor români atât la Bucureşti cât şi la Paris şi de a aduce publicul român mai aproape de valorile industriei franceze a modei.

Intrare libera.

Program:

Sambata 10:00 – 18:30

Duminica 10:00 – 20:00

Cookies