DE AUZITTIMP LIBER

Festivalul de Jazz Transilvania a ajuns la cea de-a XIV-a ediție

Ajuns la cea de-a XIV-a ediție, Festivalul de Jazz Transilvania continuă să ofere publicului concerte de primă clasă, atât din sfera jazzului tradițional, cât și din zona contemporană.

Cum se desfășoară concertele

Este pentru prima dată în ultimii 14 ani, când oamenii nu se pot bucura de jazz live împreună. La această ediție ca niciuna alta concertele invitaților vor putea fi urmărite online.

Unde vor fi transmise evenimentele

Ediția începe vineri, iar evenimentele vor fi transmise pe canalele de comunicare online ale festivalului – Youtube și Facebook, iar iubitorii de jazz le pot urmări gratuit în cele trei ore de live, difuzate în serile de 13 și 14 noiembrie.

Artiști

Ediția online a festivalului reunește și aduce în atenția publicului artiști din Marea Britanie, Franța, Italia, Puerto Rico, Germania, Liban, Republica Moldova și România, iar evenimentul a fost fondat de Simona Hodoș și este prezentat de muzicologul Virgil Mihaiu. Șase artiști cunoscuți dau pulsul jazzului contemporan și toți interpretează exclusiv pentru publicul Festivalului de Jazz Transilvania din casele/studiourile lor.

Din 2007, festivalul a găzduit artiști consacrați pe plan international, și a susținut constant artiștii români și tinerii muzicieni locali.

Program:

Streamingul începe la 19:15 EET (ora Europei de Est)

 1. Vineri, 13 noiembrie
  1. KNOM (IT)
  2. Olivier Gatto și Shekinah Rodriguez (FR / PR)
  3. Andrew McCormaak (Marea Britanie)
 2. Sâmbătă, 14 noiembrie
  1. Arcus Trio (MD / RO)
  2. Tarek Yamani și Igor Spallati (LB / IT / DE)
  3. Christian Pabst (DE)


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button