BAZAR

Festivalul de branding, marketing si advertising online Internetics a dat startul la înscrieri

Inscrierile in competitie se pot face pe www.internetics.ro, iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul festivitatii de premiere, ce va avea loc in luna noiembrie, in Bucuresti.

Aflat la cea de-a unsprezecea editie, Internetics isi updateaza anul acesta structura competitiei, tinand cont de feedback-ul participantilor din anii trecuti, dar si de evolutia mediului online. Astfel, exista in continuare cele trei categorii principale: “Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare”, “Best Use of” si “Campanii interactive”, dar se reorganizeaza sau iau nastere noi sectiuni. Printre acestea se numara si “Best Use of Mobile”, ce isi propune sa analizeze si sa premieze campaniile/executiile pentru zona mobile. O alta noutate este competitia de webdesign pentru lucrarile inscrise in categoria “Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare”,  premiu ce va fi oferit dupa niste criterii speciale.  Structura completa si detaliata a competitiei si regulamentul le puteti gasi pe site-ul oficial al Festivalului- www.internetics.ro

Jurizarea tuturor lucrarilor va avea loc in perioada 1 – 18 noiembrie 2011 si va fi facuta de catre un juriu format din specialisti cu renume in domeniu, ce va fi anuntat pana la 1 octombrie.

Fondat si organizat de catre  The Institute, Internetics este un festival de branding, marketing si advertising, care fixeaza standardele in comunicarea online din Romania prin premierea celor mai bune campanii interactive, site-uri, micro-site-uri si bloguri de promovare si incurajarea creativitatii si a strategiei. Internetics a aparut in 2001, inca de la inceputul conturarii industriei de online, contribuind pe parcursul celor zece ani la cresterea si dezvoltarea acesteia.

The Institute este o  entitate de business a Millenium People, fondator al AdPrint, Internetics si Institute, THE magazine, organizator al Effie Awards, Scoala ADC si ADOR.

Internetics este un eveniment recomandat de B365.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button