Festivalul căţeilor şi oamenilor lor, în week-end, la Bucureşti

de:
18 iul. 2013
0 afișări
Festivalul căţeilor şi oamenilor lor, în week-end, la Bucureşti

Sâmbătă şi duminică, 20 şi 21 iulie, începând cu ora 16.00, toţi posesorii de câini şi companionii lor sunt aşteptaţi la festivalul HamFest, organizat de Asociaţia Red Panda şi găzduit de Planeta HamHam. HamFest este primul festival dedicat căţeilor şi oamenilor lor. La eveniment sunt aşteptaţi toţi căţeii (cu sau fără rasă) şi stăpânii acestora, dar şi bucureştenii care iubesc animalele şi vor să adopte un căţel.

„Tu şi căţelul aveți coafuri similare? Căţelul tau are cea mai jucăuşă codiţă sau cei mai frumoşi ochi? Căţelul tau este vorbareţ si are mult de povestit sau stie multe trucuri haioase? Căţelul tău este cel mai frumos şi mai deştept? Ştie trucuri? Sau ii place pur şi simplu să se joace? Atunci, HamFest este festivalul vostru! La HamFest toate talentele speciale vor fi premiate, asa că nu trebuie sa lipsiţi! Dacă nu ai încă un căţel acasă, la HamFest te aşteaptă căţeluşi mari şi mici dintre care să adopţi cel mai potrivit companion”, aşa îi invită organizatorii, la eveniment, pe bucureştenii care au prieteni patrupezi, dar şi pe cei care vor să adopte un căţel.

Participanţii, atât stăpânii, cât şi câinii, vor putea participa la multe concursuri amuzante dotate cu cu premii. De asemenea, de la eveniment nu vor lipsi momentele artistice şi demonstraţiile de dresaj, cursurile şi atelierele creative pentru copii şi adulţi, consultaţiile veterinare gratuite, dar şi alte surprize. Tot la evenimentul organizat în week-end, compania de teatru Replika va prezenta spectacolul de teatru „Pet Conference”.

Locaţia special amenajată pentru HamFest îi întâmpină pe căţei şi pe stăpâni cu spaţii de joacă şi odihnă.

Intrarea la evenimentul care va avea loc în week-end, la Planeta HamHam, este liberă.

Programul detaliat al evenimentului poate fi găsit pe https://www.facebook.com/HamFestRomania

Cookies