BAZAR

Festivalul „Bucureştii lui Caragiale” începe sâmbătă, 28 iunie 2014. PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Festivalul va debuta maine, incepand cu ora 18.00, cu defilarea a doua parade: Parada Circului de Stat Globus, care va porni din piata Natiunile Unite, catre Centrul Istoric, si Parada Teatrului Masca, aceasta avand ca punct de plecare Strada Franceză. Punctul de intalnire al celor doua parade este intersectia Strazii Stavropoleos cu strada Postei.

Odata reunit, alaiul festiv se va indrepta catre scena festivalului amplasata in aer liber in Centrul Istoric (Str. Franceza, nr 10).

PROGRAMUL EVENIMENTELOR DIN CADRUL FESTIVALULUI BUCUREŞTII LUI CARAGIALE este disponibil AICI.

Ca si anul trecut, Festivalul va aduce, in fiecare zi, pe scena din Centrul Istoric (Str. Franceza, nr.10) si la restaurantul La Conu’ Iancu de la Hala Traian, spectacole de teatru de comedie, clasic si modern, teatru de revista, spectacole de circ, music-hall, stand-up comedy si varietati musicale.

Spectacolele de teatru in aer liber pregatite in cadrul evenimentului insumeaza 32 de titluri si 139 de reprezentatii, scenografii ce au încântat publicul de-a lungul timpului dar si actori renumiţi şi îndrăgiţi precum: Maia Morgenstern, Mihai Mălaimare, Radu Gheorghe, Anca Sigartău, Marius Florea Vizante şi mulţi alţii, toate acestea alături de acrobaţi, dresori, echilibrişti şi iluzionişti.

Aceasta editie a Festivalului „Bucurestii lui Caragiale” este dedicata aniversarii a 555 de ani de atestare documentara a Bucurestiului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button