BAZAR

Festivalul Bucharest Fringe-Maratonul Teatrului Independent: Înscrierile se fac până pe 22 iulie

Se pot înscrie în Festival spectacole independente care au avut premiera în perioada 21 iulie 2017 – 20 iulie 2018. Prin spectacole independente organizatorul înţelege spectacole care nu sunt produse direct de teatre finanţate de la bugetele de stat. În schimb sunt acceptate colaborări între instituţii independente şi teatre de stat.

Bucharest Fringe încurajează inovaţia, originalitatea, curajul artistic şi debutul – principii care se regăsesc în criteriile de selecţie ale Festivalului.

Fişa de înscriere poate fi descărcată de pe site-ul festivalului: www.bfringe.ro sau ca răspuns la un mail trimis la comunicare@teatrulapropo.ro. Pentru înscriere este obligatorie trimiterea unei înregistrări video complete a spectacolului. După completare, fişa va fi trimisă pe adresa comunicare@teatrulapropo.ro, până cel târziu pe data de 22 iulie 2018, ora 24.00.

Juriul de specialitate, format din criticii Monica Andronescu, Oltiţa Cîntec, Oana Cristea-Grigorescu, Cristiana Gavrilă şi Cristina Rusiecki, va alege spectacolele pentru toate secţiunile Festivalului: Story, Unconventional, Serile Teatrului Studenţesc şi One Drama.

Spectacolele selecţionate vor intra în competiţia Bucharest Fringe care se va desfăşura în Bucureşti, în perioada 29 septembrie – 7 octombrie 2018.

În cadrul Festivalului vor fi acordate mai multe premii, de către un Juriu de reputaţi specialişti în domeniu.

La ediţia a şaptea, în toamna anului 2017, Festivalul s-a bucurat de o largă apreciere, evenimentele sale fiind vizionate de peste 2.000 spectatori, în marea lor majoritate tineri, în aproape 30 de spectacole, în 13 spaţii independente.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button