Festivalieri, sunteți pregătiți? UNTOLD 2021 va avea loc în septembrie

07 iun. 2021
105 Afișari
Festivalieri, sunteți pregătiți? UNTOLD 2021 va avea loc în septembrie
Sursă foto: Facebook/ Untold

Festivalieri, sunteți pregătiți? UNTOLD 2021 a fost confirmat oficial și va avea loc în septembrie, pe tărâmul magic de la Cluj-Napoca.

UNTOLD 2021 va avea loc în septembrie

Festivalul UNTOLD 2021 este confirmat oficial. Organizatorii au făcut anunțul mult așteptat de fani. Revine atmosfera incredibilă de pe tărâmul magic de la Cluj-Napoca, programată să țină 4 zile și 4 nopți.

Emoții și piele de găină! După aproape 2 ani de pauză, organizatorii au făcut marele anunț.

Așadar, fanii se vor întâlni cu artiștii favoriți la UNTOLD 2021 în perioada 9 – 12 septembrie 2021. Este unul dintre puținele festivaluri internaționale care vor avea loc anul acesta.

Festivalieri, sunteți pregătiți?

Guvernul României a aprobat organizarea marilor festivaluri, fără limită de capacitate. România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri, datorită campaniei naționale de vaccinare anti-COVID.

După aproape doi ani de zile, UNTOLD 2021 sărbătorește revenirea la normalitate. Este o bucurie incredibilă și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, faptul că o să aibă loc a șasea ediție a festivalului înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză.

UNTOLD 2021 a fost programat inițial pentru luna august. Însă, organizatorii festivalului spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții.

Când vor fi disponibile primele abonamente pentru UNTOLD 2021

De luni, 7 iunie, festivalierii care încă nu dețin un abonament sau bilet se pot înregistra pe AICI pentru a cumpăra abonamente pentru ediția din acest an.

Joi, 10 iunie, se vor pune în vânzare abonamentele la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe site-ul UNTOLD 2021.

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

„Festivalul UNTOLD, este unul din cele mai tari festivaluri din întreaga lume!” – Black Eyed Peas

Cookies