Festival de Teatru pentru copii, între 6 și 13 februarie, la Teatrul Metropolis din București. 31 de spectacole cu intrare liberă

31 ian. 2023
652 Afișari
Festival de Teatru pentru copii, între 6 și 13 februarie, la Teatrul Metropolis din București. 31 de spectacole cu intrare liberă
Festival de Teatru pentru copii, între 6 și 13 februarie, la Teatrul Metropolis din București. 31 de spectacole cu intrare liberă. Imagine simbol: Unsplash

În perioada 6 – 13 februarie, Academia „Studiourile Buftea” organizează cel mai mare Festival de Teatru pentru copii de până acum, la Teatrul Metropolis. Intrarea este liberă, iar pentru rezervare trebuie trimis un mail.

Festival de Teatru pentru copii la Teatrul Metropolis din București

Festivalul de Teatru pentru copii organizat de Academia „Studiourile Buftea” la Teatrul Metropolis din București a pregătit pentru iubitorii de teatru 31 de spectacole.

Peste 400 de cursanți vor urca pe scenă, în perioada 6 – 13 februarie 2023, în lumina reflectoarelor, priviți de mii de spectatori.

„Zeci de ore de repetitii pentru câteva minute de glorie bine-meritată!”, spune Academia „Studiourile Buftea” într-o postare pe Facebook.

Aceasta este a IV-a ediție a Festivalului de Teatru, iar acum, în premieră, evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Intrarea este liberă

Datorită parteneriatului cu Primăria Capitalei, intrarea în cadrul celor 31 de spectacole va fi liberă: atât pentru membrii familiilor celor peste 400 de cursanți ai Academiei „Studiourile Buftea”, cât și pentru oricine dorește să participe la spectacolele cursanților.

Pentru rezervare, doritorii trebuie să trimită un mail la adresa: [email protected].

Spectacolele vor fi în fiecare zi, în perioada 6 – 13 februarie, începând cu ora 16:00 și până la 22:30, iar accesul în sală este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Totodată, în premieră, Festivalul de Teatru se va desfășura concomitent în două săli de spectacol.

Pentru a pune în scenă cele 31 de spectacole, cursanții au repetat săptămânal, câte 3 ore, vreme de 5 luni, alături de trainerii lor care sunt actori cunoscuți: Daniel Nuță, Victoria Răileanu, Silviu Mircescu, Camelia Pintilie, Liviu Cheloiu, Alma Lascu, Ana Maria Moldovan sau Valentin Paraschivu.

„Cel mai spectaculos Festival de Teatru de pana acum are loc intre 6 si 13 februarie la Teatrul Metropolis, iar emotiile sunt deja pe masura asteptarilor”, transmite sursa citată.

Programul Festivalului de Teatru

Sursa foto: Facebook/ Academia
Festivalul de Teatru pentru copii. Sursa foto: Facebook/ Academia „Studiourile Buftea”
Cookies