Festival de Film pentru Copii, la Bucureşti. INTRAREA LIBERĂ

de:
16 sept. 2015
0 Afișari
Festival de Film pentru Copii, la Bucureşti. INTRAREA LIBERĂ

Conform organizatorilor, vor fi proiectate cinci filme selectate de copii pentru copii, urmate de discuții, iar intrarea va fi liberă. Totodată, va fi organizat şi un schimb de cărţi.

Festivalul FanMOVIE este sprijinit de Asociația CSR Mindset și este organizat de Ambasadorii FANBOOK, copii cu vârste între 12 şi 14 ani care fac parte dintr-un club de lectură și care şi-au dorit să creeze un cadru și un mediu confortabil în care să poată analiza și dezbate cărți și filme pentru vârstele lor. Acesta este unul dintre evenimente multiculturale pentru copii pe care Asociaţia CSR Mindset le organizează în afara școlilor (librării, biblioteci, muzee, cinematografe).

„La festival toți cei 15 membri ai grupului, au votat cinci filme, am obținut o listă care, sperăm noi, vă va capta toată atenția, prin însăși diversitatea sa. Pe lângă vizionarea filmelor și discuții, vom avea un alt eveniment inedit, și anume un schimb de cărți, ocazia perfectă să socializăm și să împărtășim impresii după film. Insistăm să aduceți, dacă nu cartea preferată, măcar una pe care ați vrea s-o citească și alții. Totuși, dacă nu vă atrage ideea socializării (înțelegem foarte bine introvertiții!), trebuie să vă facă cu ochiul cărțile date cu drag și, evident, prăjiturile. „, a transmis Daria Anghel, 14 ani

Proiecțiile vor fi urmate de discuții inițiate și moderate de copiii organizatori, alături de Ileana Bîrsan, critic de film.

Programul Festivalului:

Paper Towns
vineri, 18 septembrie 2015, ora 19:00
Cinemateca Union
Invitat special bloggerul Laura Câlţea

To Kill A Mockingbird
sâmbătă, 19 septembrie 2015. ora 14:30
Cinema Muzeul Țăranului
Invitat special Bogdan Alexandru Stănescu, coordonatorul Colecţiei „Biblioteca Polirom”

Persepolis
sâmbătă, 19 septembrie 2015, ora 20:30
Cinema Muzeul Țăranului (grădină)

Moromeții
duminică, 20 septembrie 2015, ora 14:30
Cinema Muzeul Țăranului
Cu invitați speciali surpriză

Sense and Sensibility
duminică, 20 septembrie 2015, ora 20:30
Cinema Muzeul Țăranului (grădină)

Organizatori: Ambasadori Fanbook și Asociația CSR Mindset

 

Cookies