LA MINE-N CARTIER

Festival de colinde, sâmbătă, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Sectorul 4

Festivalul de colinde „Astăzi s-a născut Hristos”, organizat de Primăria Sectorului 4 și Inspectoratul Școlar al Sectorului 4, a început sâmbătă, de la ora 09.30, în Sala de festivități a Colegiului Național „Mihai Eminescu”.

Devenit deja tradiție, festivalul de colinde este organizat în fiecare an, în preajma Crăciunului, deschizându-și larg porțile pentru elevi, profesori, părinți și bunici pentru a aduce emoția, frumusețea și prospețimea Sărbătorilor de Iarnă.

Anul acesta 523 de elevi ai Școlilor Gimnaziale nr. 97, 99, 108, 129, 113, 189, 190, 194, 308, „Ionel Teodoreanu”, „Avram Iancu”, „Șerban Vodă”, precum și ai Colegiilor „Petru Rareș”, „Mihai Eminescu”, „Ion Creangă” și Colegiului Romano- Catolic „Sfântul Iosif”, au evoluat pe scenă și, prin recitaluri de colinde tradiționale, au răspândit magia și bucuria Sărbătorilor de Crăciun, împărtășind cu toți cei prezenți la manifestarea artistică spiritul și bucuria sărbătorilor.

„Elevii unităților de învățământ de pe raza Sectorului 4 ne oferă întotdeauna suprize artistice extrem de speciale, iar acum, în preajma Sărbătorii Nașterii Domnului, ne-au umplut din nou inimile de bucurie. Din partea Primăriei Sectorului 4, în semn de prețuire și respect pentru toate aceste lucruri minunate pe care le fac, elevi şi profesori, uniţi într-un demers comun, decernăm astăzi diplome de merit cadrelor didactice, iar copiilor, daruri de Moș Crăciun. Totodată, vreau să vă asigur de întregul nostru sprijin în desfășurarea în bune condiții a procesului educațional, cât și în planul organizării unor evenimente artistice similare”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button